Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 3 компаніях   18 років 2 місяці

Транспорт та Логістика, Державний сектор

Керівник відділення

Нова пошта

Транспорт та Логістика

9 місяців

03.2023 - 12.2023

Організація роботи відділення, виконання поставлених показників, управління персоналом, вирішення проблем Клієнта, робота з програмами 1С, MS office. Здійснення кадрової роботи: облік табелів робочого часу, графік відпусток, ведення особових справ, підбір персоналу.

Головний бухгалтер

ОМС

Державний сектор

8 років 2 місяці

01.2013 - 03.2021

Ведення бухгалтерського та кадрового обліку. Складання кошторисів та економічне планування. Робота в 1с, Клієнт-банк, Казна, Парус, MS office.Ведення кадрового документообігу, формування особових справ, розрахунок трудового стажу, розроблення посадових інструкцій, облік листів непрацездатності. Надання логістичних послуг, організація та контроль за виконанням перевезень вантажів.

Начальник відділу контролю

РДА

Державний сектор

9 років

08.2002 - 08.2011

Контроль та аналіз підприємствами району за виконанням ЗУ, ПКМУ, розпоряджень та доручень. Контроль за дотриманням термінів виконання поставлених завдань. Здійснення економічного аналізу діяльності структурних підрозділів РДА.

Навчалась в 1 закладі

Уманський національний університет садівництва

Облік і аудит

Умань, 1999

Наталія Григорівна

Офіс-менеджер

Черкаси

47 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 2 тижні тому