Працювала в 3 компаніях   17 років 1 місяць

Промисловість та Виробництво

Керівник планово-економічного відділу

ТОВ СП Свинець

Промисловість та Виробництво

13 років 6 місяців

10.2008 - 04.2022

Маю багаторічний досвід з ведення управлінського обліку на виробництві.Розроблення систем і форм внутрішньогосподарського управлінського обліку та правил документообігу, звітності і контролю господарських операцій. Удосконалення автоматизованої системи оброблення даних бухгалтерського обліку з урахуванням особливостей господарства. Забезпечення достовірного обліку витрат виробництва та обігу, складання економічно обгунтованих калькуляцій собівартості продукції, здійснення економічного аналізу господарсько- фінансової діяльності, складання статистичної та фінансової звітності.Маю досвід ведення переговорів, підготовки та підписання контрактів.

Головний економіст

Корпорація «Укрметтрейдінг»

Промисловість та Виробництво

2 роки 3 місяці

07.2006 - 10.2008

Робота з первинною бухгалтерською та планово-обліковою документацією, аналіз роботи підприємства, планування руху грошових коштів, робота з борговими зобов'язаннями, складання калькуляцій.

Головний бухгалтер

ТОВ « КК «Промснаб»

Промисловість та Виробництво

1 рік 3 місяці

04.2005 - 07.2006

Організація діяльності підприємства , ведення бухгалтерського і податкового обліку.Організація роботи бухгалтерської служби. Підготовка інформації для керівника підприємства. Ведення обліку всіх участків обліку виробничого підприємства в одній особі. Складання та подання фінансової звітності, та звітності до фондів.

Ключова інформація

знання MS Office, Excel,1C:Бухгалтерія;володіння оргтехнікою: факс, принтер, сканер ;уміння працювати в системах «клієнт-банк», «інтернет-банк»;досвід ведення переговорів;уміння працювати в команді;навички управління персоналом.

Навчалась в 2 закладах

Краматорський економіко-гуманітарний інститут , спеціальність «Економіка підприємства»

спеціальність «Економіка підприємства»

Краматорськ, 2004

Донецький технікум громадського харчування

спеціальність «бухгалтерський облік в торгівлі»

Донецьк, 1989

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Акуратність, цілеспрямованість, орієнтація на результат, робота в колективі, аналітичний склад ума,мобільність, комунікабельність, вміння швидко адаптуватись,вміння самостійно приймати рішення, працювати в стресових ситуаціях, ініціативність, прагнення до підвищення професійних знань,робота з великими обсягами інформації та базами даних , уміння виконувати декілька задач одночасно, слухати співрозмовника

Антоніна

бухгалтер управлінського обліку,економіст,фінансист

Київ

53 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 дні тому