Працював в 3 компаніях   9 років 10 місяців

Телекомунікації / Зв'язок, FMCG, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Фахівець з організації майнової та особистої безпеки

ВФ Україна

Телекомунікації / Зв'язок

3 роки 9 місяців

05.2019 - 02.2023

Участь в бізнес-процесах компанії.Організація процесів облаштуванння новими системами та модернізація існуючих систем СВН,СКД, СОС.Участь в тендерах(ТЗ, вибір постачальників),проведення розслідувань і т.д.Організація безпеки та охорони об'єктів компанії.Моніторинг працездатності систем безпеки.Участь в підготовці та реалізації проектів з технічного обслуговування систем безпеки.Здійснення контролю і перевірки виконаних робіт по охоронним системам.Забезпечення контролю і безпеки на корпоративних заходах.NDA* Робота в системах (salto, milestone, fortnet ,sap finance, idm, ivms, crm та інші)

Фахівець з інформаційної безпеки

Легіон 2015

FMCG

1 рік 9 місяців

08.2017 - 05.2019

ОБОВ'ЯЗКИ:- Контроль за виконанням робіт підрядними організаціями,- Забезпечення необхідним обладнанням та подібними матеріалами;- Підтримка в робочому стані та обслуговування систем відеоспостереження в мережі компанії;- Оптимізація та вдосконалення існуючих систем відеоспостереження

Інженер зв'язківець

SU GROUP

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

4 роки 3 місяці

05.2013 - 08.2017

ОБОВ'ЯЗКИ:- виконання поставлених президентом компанії завдань по технічному оснащенню, в тому числі систем охорони та відеоспостереження; - технічне обслуговування охоронних систем на підприємстві, таких як: охоронна сигналізація, системи контролю доступу, системи відеоспостереження (аналіз, огляд і випробування, ремонт або заміна обладнання та комплектуючих, які вийшли з ладу в процесі експлуатації);- оптимізація і вдосконалення існуючих систем з метою створення єдиної точки контролю і мінімізації витрат на ремонт та підтримку; - організація роботи з підрядниками з повним циклом обслуговування;- організація роботи і контроль за виконанням завдань співробітників, відповідальних за працездатність АТС на всіх етапах.

Навчався в 1 закладі

Національний авіаційний університет

Промислове та цивільне будівництво

Київ, 2010

Володіє мовами

Українська

вільно

2.0

Додаткова інформація

Курси, тренінги, сертифікати

1)Січень 2018Академія Sec (м. Київ).Тема: "Охоронні системи сигналізації". (теорія і практика). 2)Березень 2018Академія Sec (м. Київ).Тема: "Системи контролю та контролю доступу". (теорія і практика). 3)Травень 2018.Навчальний центр Sec (м. Київ).Тематика:TantosДомофонні системи».(теорія і практика). 4)Серпень 2018 Сертифікат HCSA.Академія HSHA (Київ).Тема: "Системи відеоспостереження Hikvision" (теорія, практика, сертифікація електронної заміни). 5)З жовтня 2018 рокуАкадемія SEC (Київ). Тема: "Системи відеоспостереження Dahua". (теорія і практика). 6)Травень 2021 Rialis, г. Київ. Тема: Salto(теорія і практика).

Костянтин

Фахівець з безпеки

Київ

Дарницький район, Дніпровський район

35 000 грн.

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому