Працювала в 1 компанії   2 роки 4 місяці

Промисловість та Виробництво

фахівець із стандартизації, сертифікації і якості (безпечність та якість готової продукції, впрова

ТОВ "Старокостянтинівцукор"

Промисловість та Виробництво

2 роки 3 місяці

01.2022 - до теперішнього часу

Функціональні обов'язки:

- Розробка та впровадження документації по міжнародним стандартам ISО/ TS 22002-1:2019; ISO 9001/ 22000/ 19011/ 17025/схемі FSSC 22000 (v.5.1-6.0).

- Організація роботи (процесів) з планування, розроблення, удосконалення та упровадження систем менеджменту безпечності та якості харчової продукції (оцінювання ризиків та інше).

- Підготовка керівних документів, які стосуються категорій та кодування, сертифікації продукції, управління процесами якісного виробництва, підвищення якості виготовляємої продукції.

- Організація та проведення вибіркових перевірок/інспекцій та внутрішніх аудитів структурних підрозділів щодо реалізації ними програм, заходів з підвищення якості продукції.

- Надання відповіді на запити та звернення керівних органів, відповідних центральних та регіональних органів виконавчої влади стосовно ведення роботи щодо управління якістю виробничих процесів, організації стандартизаційної і сертифікаційної діяльності.

- Оформлення опитувальних листів щодо закупівлі виготовленої продукції.

- Надання відповідей на отримані скарги/ рекламації від покупців.

- Координування роботи персоналу, розподіляти обов’язки у відповідності до міжнародної схеми сертифікації FSSC 22000 (v.5.1/6.0)

- Проведення внутрішніх навчань персоналу.

- Надання звіту вищому керівництву про результативність та придатність СМБХП.

Навчалась в 1 закладі

Харківський національний технічний університет сільського господарства ім.П.Василенка

Переробка та зберігання с/г продукції / інженер-механік

Харків, 2004

Додаткова інформація

Професійні навички/ особисті якості

--Професійні навички:

Розробка та впровадження документації по міжнародним стандартам ISО/ TS 22002-1:2019; ISO 9001/ 22000/ 19011/ 17025/схемі FSSC 22000 (v.5.1-6.0) сертифікації;оформлення презентацій для внутрішнього навчання персоналу підприємства щодо виконання вимог схеми сертифікації;знання вимог законодавства та міжнародних стандартів для підприємств харчової галузі;ведення бухгалтерського, податкового обліку;ведення касової книги;ведення складського обліку;ведення обліку взаєморозрахунків;розрахунки заробітної плати, лікарняних, компенсацій;робота з первинною документацією;оформлення довіреностей / податкових накладних / прибуткових і видаткових накладних / прибуткових і видаткових касових ордерів;проведення інвентаризацій;складання авансових звітів;складання актів звірок;знання бухгалтерського та податкового законодавства;знання системи «Клієнт-Банк»;знання бухгалтерських проводок;знання 1С 8, 1С 7.7, «Бест-Звіт», «Ліга-закон», «Клієнт-банк», Медок.робота в багатозадачному режимі;

-- Особисті якості:

Відповідальність, порядність, відвертість, акуратність, креативність, висока концентрація уваги та працездатності, вміння сходитися з людьми, із почуттям гумору, готовність та здатність до самонавчання, аналітичний склад розуму, прагнення до постійного вдосконалення, стресостійкість та пунктуальність. Вміння працювати з великим об'ємом інформації. Маю знання та досвід роботи в цукровій промисловості та в роботі по прийманню та зберіганню с/г культур. Наявність прагнення до досягнення позитивного результату у виробничому процесі. --Додаткові відомості:

Готовність до переїзду: так

Можливість відряджень: так.

Посвідчення водія категорії « B »; « С »

Діана

інженер/фахівець із стандартизації, сертифікації і якості (безпечність та якість готової продукції

Старокостянтинів

42 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому