Працювала в 1 компанії   5 років 4 місяці

Банки

Головний економіст

АТ «АКБ «КОНКОРД»

Банки

5 років 3 місяці

12.2018 - 03.2024

- Здійснювала своєчасну обробку зарплатних відомостей клієнтів, підготовка документів та інформації для передачі/ надання згідно ухвал/постанов суду, після погодження з Юридичним департаментом Банку.
- Аналізувала матеріали, що надійшли від правоохоронних і контролюючих органів. Супроводження банківських операцій та бухгалтерського обліку

Ключова інформація

Проведення матеріалів від органів, щодо захисту прав банку, та його клієнтів. Діловодство.Навички управління колективом (керувала колективом в 15 осіб), займалась підбором персоналу. Організовувала та здійснювала касові операції відділення банку; Консультувала клієнтів із продажу банківських продуктів; Здійснювала контроль виконання договорів щодо прийому платежів від фізичних та юридичних осіб; Контроль касових символів операцій, що проводяться; проведення валютно-обмінних операцій; Ідентифікація клієнтів та фінансовий моніторинг; обслуговування банкоматів; Робота із банківськими металами; Контроль операційної діяльності, перевірка та Формування документів дня. BEK-office Робота з цінними паперами (чекові книжки);
Знання ПК на рівні впевненого користувача (Windows 98/XP, Excel, Offis 2000/2010, InternetExplorer, BAS, MEDok), вільне володіння російською та українською мовами.

Навчалась в 1 закладі

Південнослов’янський інститут Приватного акціонерного товариства "Вищий навчальний заклад Київський славістичний університет»

"Фінанси і кредит"

Київ, 2012

Володіє мовами

Російська

вільно

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Цифровізація та комп’ютеризація бухгалтерського обліку

Дніпро, 2024

Курси

Жіноче підприємництво

Дніпро, 2024

сертифікат

Анжела Валеріївна

Головний економіст

Дніпро

20 000 грн.

56 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому