Працювала в 4 компаніях   16 років 2 місяці

Освіта, Будівництво, Медицина та Охорона здоров'я, Інше

Провідний бухгалтер

ВСП "ОФК ім. І.Піддубного НУФВСУ"

Освіта

2 роки

06.2022 - до теперішнього часу

Повний рух запасів та основних засобів (надходження, введення в експлуатацію, переміщення та подальше списання). Ведення меморіальних ордерів: 9,10,13,16,17.Додатково: ділянка казначея ( робота в програмі СДО ( зобов"язання, платіжні інструкції, кошториси, довідки тощо), оприлюднення інформації на веб-порталі E-DATA, облік відряджень.

бухгалтер

ПП "Домрембуд-3"

Будівництво

1 рік 8 місяців

06.2020 - 02.2022

Облік основних засобів та МННА (оприбутковання, введення в експлуатацію, нарахування зносу та вибуття), облік матеріалів, розрахунки з підзвітними особами, облік ПММ та запчастин, підготовка документації підчас тендеру. Ведення кадрового обліку.

бухгалтер

ВСП "Кожно-венерологичний диспансер" м.Костянтинівка

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 4 місяці

09.2018 - 01.2020

Надходження, введення в експлуатацію, нарахування зносу, та вибуття основних засобів, ММННА, надходження, переміщення та списання медичних препаратів, облік та списання матеріалів та ПММ, згідно норм, первинна документація, заповнення журналівв-ордерів для формирування головної книги, заключення договорів, внесення договорів, накладных та актів виконаних робіт у програму Е-Дата, робота з Держказначейством( регістрація договорів, здійснення платежів, формування та здача звітів в Є-Звітність),статистична звітність, облік фінансування, касових та фактичних витрат, робота з Клиєнт-Банком( розрахунки с робітниками)

Бухгалтер

КП "Объединение парков и кинотеатров"Костянтинівсткої міської ради»

Інше

10 років 10 місяців

07.2007 - 05.2018

робота з Держказначейством, облік основних зісобів, МННА, ПММ та матеріалів, первинний облік, робота з Клиєнт-банком, розрахунки з підзвітними особами, створення квартальної та річної звітності (Баланс та Звіт про фінансові результати)

Ключова інформація

Знання роботи бюджетної бухгалтерії: повний рух ТМЦ (запаси та ОЗ) облік ПММ. Присутні навички роботи з казначейською програмою СДО (реєстрація бюджетних зобов"язань та платіжних інструкцій). Зведення меморіальних ордерів, пов"язаних з обліком ТМЦ (9,10,13,16,17)

Навчалась в 1 закладі

Краматорская машиностроительная академия

менеджмент организаций и администрирование

Краматорск, 2013

Юлія Юріївна

Бухгалтер з обліку ТМЦ або СДО

Київ

Деснянський район, Дніпровський район

30 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 дні тому