Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 3 компаніях   5 років 9 місяців

АПК (Агропромисловий комплекс), FMCG

Менеджер з продажу

КРС Україна

АПК (Агропромисловий комплекс)

8 місяців

03.2023 - 11.2023

-закупівля продукції СГ виробництва;-продаж фруктів, робота з мережею магазинів АТБ Маркет. Ведення документації.-пошук нових клієнтів;– моніторинг ринку та конкурентів;– контроль відвантажень і заповнення супроводжуючих документів;– забезпечення взаємодії між усіма відділами компанії;– ведення внутрішньої звітності;– ведення переговорів;– контроль виконання обов’язків клієнтів;-звірки з клієнтами ;-участь в комерційних та публічних закупівлях в системі ProZorro та SmartTender.

Технолог

НАТУРПРО

FMCG

5 місяців

09.2022 - 02.2023

Ведення документації, робота в обліковій системі 1с, дистанційна робота.

Технік лаборант

Олам Білоцерківський елеватор, ТОВ

АПК (Агропромисловий комплекс)

4 роки 5 місяців

04.2018 - 09.2022

- Приймання зерна, відбір проб з машин та вагонів за допомогою автоматичного пробовідбірника та ручного щупа.- Визначення якості зернових та олійних культур згідно ДСТУ (соя, соняшник, ріпак, просо, ячмінь, жито, пшениця, кукурудза).- Робота з експрес- аналізаторами (Mininfra SmarT, PM-450, Інфраскан-1050, SupNIR-2720/2750) - Знання роботи виробничої лабораторії та процесів зберігання зерна. Ведення технічної документації. - Контроль якості зерна при відвантаженні залізничним та автомобільним транспортом.- Контроль якості зерна при сушкі, очисткі.- Контроль стану зерна при підлоговому зберіганні в складі.

Навчалась в 1 закладі

Білоцерківський національний аграрний університет

Агробіотехнологічний

Біла Церква, 2018

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Досвід роботи з програмами 1С та СРМ

Водійське посвідчення

категорія В

Дар’я

Лаборант

Біла Церква

20 000 грн.

27 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому