Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 3 компаніях   13 років 6 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, FMCG

Територіальний менеджер

Бойчак, ТОВ, ТД

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 2 місяці

01.2022 - 03.2024

- організував ефективну та вмотивовану команду, завдяки якій досягав виконання показників KPI;- систематизував покриття маршрутів (сформував нову команду з торгових представників, побудував нові маршрути)- відбір та навчання супервайзерів, чим забезпечив досягнення високих результатів в об’ємах продажу.- провів успішні переговори та залучив до співпраці мережі магазинів альтернативної торгівлі, що дало інкрементальний приріст +52%. -забезпечив приріст в об'ємі 101% рік до руку, в 22р до 21р, і 40% приросту в 23р до 22р.-започаткував створення нового скляного обладнання під кондитер, а саме шоколад ТМ Терравіта, завдяки якому представили ТМ Alpinella в 50% покриття.- за 2022 та 2023 рік, встановив найбільше обладнання під кондитер та фасоване печиво(кондитерські стелажі, скляне обладнання), серед інших регіонів (філій).

Функціональні обов’язки: - управління розвитком території, стратегічне планування- моніторинг ринку, конкурентний аналіз-розвиток та управління командою збуту в межах ввіреної території -управління щоденними активностями та функціями відділу продажу -пошук та взаємодія роботи з додатковими брендами- створення ефективної команди (ТП, СВ)- збільшення активного покриття;- виконання об’ємів продажу;- встановлення торгового обладнання;- контроль дебіторської заборгованості;-проведення переговорів і заключення договорів з ключовими клієнтами та мережами.

Супервайзер

Чернишов С.В., ФОП

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 4 місяці

08.2020 - 12.2021

- організував ефективну та вмотивовану команду, завдяки якій досягав виконання показників KPI;- досягнув найвищої дистрибуції по ТМ Ферма, а саме масло, сирки та молоко 100% дистрибуції в Івано-Франківській обл.

Обовязки: -проведення переговорів і заключення договорів з ключовими клієнтами.- побудова дистрибуції;- створення ефективної команди;- збільшення активного покриття;- виконання об’ємів продажу;- контроль дебіторської заборгованості;

Супервайзер

Монделіс Україна

FMCG

9 років 9 місяців

09.2010 - 06.2020

Успіхи і досягнення:- організував ефективну та вмотивовану команду, завдяки якій досягав виконання показників KPI;- систематизував покриття маршрутів, завдяки чому покращив ефективність та витрати на логістику дистиб’ютора;- досягнув найвищої дистрибуції по ТМ Люкс в Західному регіоні за 2019р; - уклав 40% ексклюзивних угод з ТОП ТРТ по ТМ Люкс та ТМ Дірол, завдяки чому досягнув збільшення продаж в данних ТРТ на 250% по ТМ Дірол та на 150% ТМ Люкс.

Функціональні обов’язки: - створення ефективної команди;- збільшення активного покриття;- виконання об’ємів продажу;- встановлення торгового обладнання;- контроль дебіторської заборгованості;-проведення переговорів і заключення договорів з ключовими клієнтами.

Ключова інформація

Стисло про мене. Я добре вмію систематизувати процеси і ефективно розподіляти час, що дає мені можливість досягати високих результатів в роботі. Я досвідчений і організований, вмію і люблю планувати і доводжу всі справи до кінця, вмію працювати в колективі. Націлений на результат завдяки своїй організації ця риса допомагає мені досягати бажаного, тому я виконую свою роботу якісно і в термін. Мене мотивують мої досягнення - командний дух і якісні результати команди.Навички. Планувати і організовувати свій робочий день. Працювати в команді. Приймати нестандартні управлінські рішення. Контролювати. Ведення переговорів. Переконувати. Розв’язання проблем. Впевнений користувач ПК. Вільно володію програмами 1С.

Навчався в 2 закладах

Державний вищий навчальний заклад "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"

вчитель, тренер фізичного виховання та спорту

Івано-Франківськ, 2009

Івано-Франківський коледж фізичного виховання Національного університету фізичного виховання і спорту України

вчитель, тренер фізичного виховання та спорту

Івано-Франківськ, 2004

Володіє мовами

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Коучинг, як стиль менеджменту

Київ, Одесса, Львів, Чернівці, Івано-Франківськ, 2015

-“Коучинг, як стиль менеджменту”;-“Ефективні переговори”;-“Відбір персоналу”;-“10 кроків успішного продажу”;-“Навички супервайзера ч.2”;-“Стандарти мерчендайзингу”;-“Навички супервайзера ч.1”;

Додаткова інформація

Особисті якості

відповідальний, послідовний, комунікабельний, системний, швидко навчаюсь, цілеспрямований, ініціативний, дисциплінований.

Костянтин Вікторович

Територіальний/регіональний менеджер

Івано-Франківськ

40 000 грн.

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому