Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 9 компаніях   16 років 11 місяців

Державний сектор, IT, Медіа / ЗМІ, Фармацевтика, АПК (Агропромисловий комплекс), Банки, Промисловість та Виробництво

Перший заступник головного бухгалтера

Назву компанії приховано

Державний сектор

2 роки 5 місяців

11.2021 - до теперішнього часу

Формування зведеної повної річної та проміжної фінансової звітності за МСФЗ, статистичної звітності, декларації з податку на прибуток з додатками. Формування та подання фінансової звітності в форматі iXBRL (таксономія). Підготовка відповідей на запити структурних підрозділів та контролюючих органів з питань пов'язаних з фінансово-господарською діяльністю з фокусом на виробництво, ЗЕД, послуги. Супроводження зовнішнього аудиту, збір та надання аудиторам інформації у відповідь на аудиторські запити та процедури перевірки, захист результатів аудиту та досягнення позитивних висновків. Управління відділом бухгалтерії від 10 працівників.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

IT

5 місяців

03.2021 - 08.2021

Формування податкової, фінансової та статистичної звітності. Впровадження та автоматизація обліку ПДВ (ставки 20%, 0%, неоподатковувані, пільгові операції, не об'єкт ПДВ), розподілення податкового кредиту по коефіцієнту. Імпорт та експорт послуг, податок на репатріацію, облік валютних операцій. Контроль за коректним відображенням господарських операцій на рахунках бухгалтерського обліку. Контроль за формуванням доходів, витрат, собівартості, формування заключних проводок у бухгалтерському обліку. Організація своєчасного закриття періоду. Взаємодія з бухгалтерами та співробітниками фінансового та юридичного відділів компанії та чотирьох її філій. Управління відділом бухгалтерії від 5 працівників.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Медіа / ЗМІ

1 рік 7 місяців

01.2019 - 08.2020

Забезпечення та розробки та впровадження облікової політики за МСФЗ. Впровадження автоматизації облікових операцій, трансформація облікових операцій за МСФЗ. Робота з ЗЕД договорами (послуги). Складання податкових декларацій, статистичної звітності. Підготовка бюджету підрозділу. Контроль підготовки звіту по ТЦУ. Проходження обов'язкового аудиту. Робота з великим об'ємом інформації (ведення обліку по декільком компаніям). Контроль роботи бухгалтерії за веденням бухгалтерського та податкового обліку. У підпорядкуванні більше 10 осіб.

Керівник відділу управління активами

Назву компанії приховано

Фармацевтика

6 місяців

06.2018 - 12.2018

Формування звітності щодо наявності активів, підготовка інформації для аналізу та інвестиційного бюджету. Участь у визначенні облікової політики для упорядкування облікового процесу методологічного та методичного відображення майна за МСФЗ. Удосконалення внутрішньогосподарського обліку та правил документообігу. Контроль за веденням бухгалтерського та податкового обліку, норм чинного законодавства. У підпорядкуванні 4 особи.

Головний бухгалтер

Назву компанії приховано

Медіа / ЗМІ

2 роки 8 місяців

10.2015 - 06.2018

Підготовка та здача звітності, відповідей на запити контролюючих органів. Супроводження договорів, ЗЕД, контроль роботи бухгалтерії. Проходження перевірок контролюючими органами. У підпорядкуванні 2 особи.

Бухгалтер

Назву компанії приховано

Медіа / ЗМІ

5 років 2 місяці

08.2010 - 10.2015

Облік ПДВ, кредиторської та дебіторської заборгованості, валютні та банківські операції. Підготовка інформації для коректного закриття періоду в бухгалтерському та податковому обліку.

Бухгалтер групи обліку основних засобів

Назву компанії приховано

АПК (Агропромисловий комплекс)

1 рік 4 місяці

03.2009 - 07.2010

Відображення операцій щодо необоротних активів в бухгалтерському та податковому обліку. Документальне оформлення інвентаризації.

Старший спеціаліст відділу розрахунків банківських операцій

Назву компанії приховано

Банки

9 місяців

03.2008 - 12.2008

Контроль коректності відображення та документального оформлення банківських операцій відділення (закриття/відкриття рахунків, депозити, кредити, грошові перекази, касові операції), робота з фізичними та юридичними особами, формування внутрішніх звітів, балансів.

Бухгалтер

Назву компанії приховано

Промисловість та Виробництво

1 рік 4 місяці

10.2006 - 02.2008

Облік ПДВ, банк, каса, підготовка тендерної документації, звітність.

Ключова інформація

На постійній основі вивчаю актуальні зміни в податковому законодавстві, долучаюсь до семінарів конференцій. Дійсний член ФПБАУ з 2014 року.

Навчалась в 1 закладі

Українська академія банківської справи Національного банку України

Обліково- фінансовий, бухгалтерський облік та аудит

Суми, 2006

Володіє мовами

Англійська

базовий

Французька

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат Внутрішній аудит та системавнутрішнього контролю Сертифікація IAPBE

2022

Курси підвищення кваліфікації

Етика професійного бухгалтера

2021

Онлайн -курс

Сертифікат CIPA

2020

Диплом DipIFR (rus) ACCA

2015

Сертифікат САР

2014

Анонімний пошукач

Головний бухгалтер, фінансовий менеджер

Київ

40 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 4 години тому