Працював в 2 компаніях   14 років 11 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Старший продавець

ТОВ "Нью Йорке Україна"

Торгівля роздрібна / Retail

11 років 11 місяців

06.2012 - до теперішнього часу

Компанія "NewYorker" (роздрібна мережа одягу та аксесуарів) увійшла на український ринок у 2012 році відкривши перший філіал в Києві. Другий філіал було відкрито в Одесі, я приймав участь у відкритті та працював там біш ніж п'ять років. Надалі приймав участь у відкритті майже всіх нових філіалі в Україні, співпрацював із провідними спеціалістами компанії з різних країн Європи. Протягом роботи у цій компанії працював в декількох філіалах Одеси та Києва на посаді старшого продавця. Окрім адміністративних завдань та безпосередньо роботи із покупцями виконував роботи із мерчендайзингу, декорування вітрин та розміщення маркетингових матеріалів.

Старший продавець

ТОВ "Евросеть Юг"

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 10 місяців

08.2009 - 06.2012

У 2008-09 роках компанія "Евросеть" була провідною ретейл-компанією, що спеціалізувалася на продажах мобільних телефонів, електроніки та аксесуарів. Почавши свій шлях у сфері торгівлі саме там у мене була можливість здобути навички прямих продажів, вивчити принципи побудови ретейл-бізнесу, взяти участь у низці тренінгів та мотиваційних програм компанії. За час роботи більше ніж два роки працював на посаді старшого продавця відповідаючи за результати роботи ввіреного мені філіалу: досягнення планових показників, безпосередньо продажі та обслуговування, документообіг та касова дисципліна, організація та управління роботою колективу філіалу. Здбутий досвід був успішно застосований мною в подальшій роботі.

Ключова інформація

В своїй роботі як продавець я керуюсь як потребами покупця, так і тими задача, що ставить переді мною роботодавець. Встановлення довгострокових відносин як з покупце, так і з роботодавце в моїй роботі є пріоритетом. Для мене важливо, щоб кожний покупець, який відвідує торгоівельний простір, почувався комфортно, був зацікавлений товаром та отримав якісну послугу. Мотивація для мене - це задоволення покупця від того, що він отримав те, що йому необхіно. З іншого боку для мене важливо бути необхідним роботодавцю, мати успіх та визнання всередині компанії.

Навчався в 1 закладі

Миколаївський Державний Університет імені Сухомлинського

Фізико-математичний, Інформатика та програмування

Миколаїв, 2008

Володіє мовами

Англійська

середній

Андрій

Продавець непродовольчих товарів

Київ

25 000 грн.

39 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота

Оновлено 1 день тому