Працювала в 1 компанії   1 рік 11 місяців

Реклама та PR-послуги

SMM Team Leader, Content creator

Nimble / Р.В., ФЛП

Реклама та PR-послуги

1 рік 10 місяців

04.2022 - 02.2024

Лідер SMM-напрямку агентства «Nimble». Останній інстаграм проєкт - @porada.space. За 11 місяців акаунт з нуля набрав аудиторію у 10k і з третього місяця вийшов на постійний дохід.
Обов'язки: стратегія просування, фото і відео-зйомка, монтаж, контент-план та сюжетний план на кожен день, побудова процесів між дизайнером, копірайтером, PPC спеціалістом та менеджером.

Навчалась в 1 закладі

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця

соціальні проекти

харків, 2021

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

МК по схемам світла від pavlogorbachenko

Київ, 2024

Пропрацьовували 6 схем світла, які використовуються на зйомках лукбуків, кампейнів та едіторіалів. Розбирати все  на практиці, офлайн, у студії, показуючи не тільки схеми світла, а й те, як їх адаптувати під конкретну задачу. Це класний формат навчання: була професійна модель, стиліст, візажист та лектор — фотограф та гафер Павло Горбаченко

Додаткова інформація

Особисті якості

Маю досвід роботи PR і досвід фотографом&відеографом, завдяки цьому досвіду я зсередини розумію важливість цілісної картини всіх напрямків всередині компанії.
Можу з упевненістю сказати, що володію високим рівнем емпатії і використовую цей навик при створенні контенту - надавання йому того настрою, який потрібен.
Я досить активна, багато рухаюся, бо найкращі ідеї приходять до мене в активному стані. Я бачу себе саме в фотографії, оскільки це можливість сфокусуватися на творчості. Не люблю монотонних завдань, люблю додавати колір у бренд і творчий підхід!

Єлизавета Віталіївна

Асистент фотографа

Київ

Солом'янський район

26 років

Активно шукає роботу

проектна робота

Характер роботи: гібридна

Оновлено 3 тижні тому