Працював в 1 компанії   4 роки 7 місяців

Інтернет

Tik-tok producer - SMM manager - Content maker

-

Інтернет

4 роки 6 місяців

09.2019 - 03.2024

Працюю в сфері контенту та соціальних мереж з 2019 року. За цей період я прцював як з ресторанами так і з експертами в різних сферах, починаючи з SMM та закінчуючи Тік-ток продюсуванням, проекти як в Україні так і закордоном.

Був актором, монтував відео, тож маю навички роботи з інфлюенсерами, акторами. Професійно володію редакторами Inshot, CupCut, Canva та інші. Проходив курс з айдентики стилю та основи маркетингу, впевнено володію навичками написання контент планів, рубрикаторів.

Продюсування Тік-Ток експертів допомогло мені навчитися максимальної концентрації на поставлених задачах та навчило мене ставити і контролювати роботу інших. Мої комунікативні навички за цей період виросли, тому домовлятись, налагоджувати роботу і вирішувати непорозуміння шляхом діалогу стали для мене базою. Професійно володію українською мовою та рівень англійської на даний момент

pre-intermediate, проте я зараз активно вивчачаю її. Можу впевнено донести суть та зрозуміти співрозмовника. Обожнюю навчатися новому, розвивати свої скіли.

Хочу виділити останні мої роботи:

~за 2019-2020 рік-контент для ресторанів та кафе, кондитерська Polverol, кафе Стінгрей. Монтаж відео для починаючих брендів. Написання контент планів. Співпрацця з іншими SMM спеціалістами. Зйомки як актора для брендів одягу та інших бізнесів.

~за 2021 рік-активна робота з контентом для кафе POLVEROL, співпраця з артистами, тік-ток та інстаграм інфлюенсерами, акторами, розробка контенту для сфери шоу-бізнесу(фото, відео, просування), співпраця з агенством Self-brand в контексті залучення нових імен, їх продюсування, контентмейкінг. Запуск співпраці з експертом-стилістом EKA KAPANADZE-

SMM, Продюсування та налаштування особистого бренду експерта.

Співпраця з експертом VASILIEVA LUXIO, 11-ти разова чемпіонка України з манікюру. Зйомки контенту та ведення тік-ток сторінки експерта. Розробка унікального контент плану. Вихід на більше ніж 35 тисяч цільвої аудиторії протягом 2х місяців роботи.

~за 2022-2023 рік-співпраця з експертом-психологом ОЛЕСЯ СНИТКО. Повне продюсування Тік-ток та інстаграм. Налаштування позиціюнування, цілей та задач. Розробка унікального контент плану. Повне ведення сторінок експерта. Організація фотозйомок, монтаж відео та фото матеріалів. Започаткування стратегії телеграм-каналу та власного ютуб каналу. Розробка лід-магнітів, онлайн-курсу. Більше 1.5 мільонів переглядів в тік-тоці за перші місяці роботи з експертом. Охоплення інстаграм профіля зросли більше ніж на 200 тисяч. Співпраця з блогерами та налаштування реклами. Вважаю цей кейс дуже показовим, щодо моїх навичок, адже співпраця була повністю з нуля і у експерта до цього не було сторінок в соціальних мережах.

Початок співпраці з Артемом Антоненко, власника агенції Тік-Ток продюсування(проекти КФС Україна, Апетка АНЦ в тік-тоці) Займався пошуком проектів експертів, проводив зустрічі, робив презентації. Співпраця з зарубіжним проектом BETATRANSFER. Дотичний у написанні сценаріїв для відео, монтаж, був бренд обличчям проекту, допомагав у пошуках та розробці мерчу компанії. Співпраця з акторами.

~2024 рік- співпрацюю з експертом-астрологом OLENA ASTROSTAR.

Зйомка та монтаж відео. Пошук локацій для зйомок. Успішна розробка та зйомка курсу "ФІНАНСОВИЙ КОД". Співпраця в пошуку нових ідей та сценаріїв для рілс. Обговорення стратегії виходу на тік-ток. Допомога у Ютуб-каналі експерта.

Навчався в 1 закладі

Чорноморський національний університет імені Петра Могили

Історія

Миколаїв , 2019

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Максим

SMM-менеджер Tik-Tok Content maker UGS Instagram

Київ

27 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому