Працювала в 1 компанії   1 рік

Послуги для населення - інше

Практичний психолог

БО Надія та житло для дітей

Послуги для населення - інше

11 місяців

02.2023 - 01.2024

Консультація, діагностика, психокорекційна робота з дітьми. Підтримуючи та просвітницькі групи для батьків. Групові розвиткові заняття для дітей.

Навчалась в 2 закладах

Міжрегіональний інститут гештальт-терапіі та мистецтва

Гештальт-терапевт (консультування та реабілітаційна робота)

Дніпро, 2023

Вищий навчальний заклад "Університет імені Альфреда Нобеля"

Диплом магістра, спеціальність «Психологія»

Дніпро, 2021

Додаткова інформація

Наукова діяльність

2 роки працюю практичним психологом, в роботі мала такі запити:

1.Вимушено переміщені особи з проблемою соціально-психологічної адаптації. Сім'ї які перемістилися з зони бойових дій це страхи, травма втрати та депресія. Були создані групи психоемоційної підтримки для батьків та дітей, проводиться індивідуальна терапія з батьками та дітьми.

2.Сім'ї военослужбовців з проблемою емоційної напруги, стресу та тривожних станів.З такими сім'ями була проведена індивідуальна терапія з застосуванням методів гештальт-терапії.

3.Багатодітні сім'ї зі складними життєвими обставинами, втратою роботи батьків та погіршення відносин батьки-діти.З такими сім'ями проводилася парна терапія дитина-батьки та групова терапія “Ляльковий театр”, арт-терапія Техніка Вчора, сьогодні, завтра.

4.Сім'ї з дитиною ООП(порушення опорно-рухового апарату, затримка розвитку, порушення мовлення, порушення уваги та гіперактивність, порушення слуху, РАС, синдром Аспергера).Сім'ї даної категорії найскладніші в роботі тому що діти довго адаптується, спеціалісти потребують спеціальних знань про захворювання, його наслідки, потенційні можливості дитини і тому потрібно мінімум 3 місяці для індивідуальної та складної роботи з сім'єю.В роботі застосовувала психо-корекційні та корекційно-розвивальні методики , АВА-терапія, ігрові вправи з піском, елементи ігротерапіі, сказкотерапии.

Юлія

Практичний психолог

Дніпро

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому