Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 4 компаніях   27 років 7 місяців

Державний сектор, Медицина та Охорона здоров'я, Будівництво

Головний спеціаліст –бухгалтер

Сільська рада

Державний сектор

1 рік 10 місяців

06.2022 - до теперішнього часу

Облік запасів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, малоцінних необоротних матеріальних активів, основних засобів. Проведення інвентаризації. Робота в системі дистанційного обслуговування у відділенні казначейства (СДО). Реєстрація юридичних та фінансових зобов'язань. Робота з платіжними інструкціями.

головний спеціаліст-бухгалтер

Управління житлового-комунального господарства Лисичанської міської військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецького району Луганської області

Державний сектор

3 місяці

11.2021 - 02.2022

Облік запасів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, малоцінних необоротних матеріальних активів, основних засобів. Проведення інвентаризації. Облік та аналіз основних показників господарської діяльності комунальних підприємств.

Бухгалтер

КНП ЛОР «Луганська обласна дитяча клінічна лікарня»

Медицина та Охорона здоров'я

6 років 10 місяців

12.2014 - 10.2021

Облік матеріальних цінностей (будівельні матеріали, запчастин та інших матеріальних цінностей). Облік лікарських засобів та виробів медичного призначення отриманих шляхом централізованого постачання та гуманітарної допомоги. Розрахунки з підзвітними особами (авансові звіти). Реєстрація юридичних та фінансових зобов'язань. Робота з платіжними інструкціями.

Економіст

Лисичанський склозавод «Пролетарій»

Будівництво

18 років 4 місяці

04.1995 - 08.2013

Облік запасів, малоцінних та швидкозношуваних предметів, малоцінних необоротних матеріальних активів, основних засобів. Проведення інвентаризації. Облік виробництва та реалізації продукції. Розрахунок виробничих витрат. Розрахунок собівартості продукції. Аналіз та прогнозування господарської діяльності, виробничих показників.

Ключова інформація

Досвідчений користувач ПК, робота з програмами MS Office, 1С Підприємство, MASTER: Медицина, M.E.Doc, IS-PRO, АІС, робота з електронною поштою.

Навчалась в 1 закладі

Східноукраїнський національний університет ім. В. Даля

Облік та аудіт

Сєвєродонецьк, 2002

Вікторія

Бухгалтер

Рівне

Готовий переїхати: Київ

48 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому