Працював в 2 компаніях   5 років 7 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Рекрутер віддалено

ROZETKA

Торгівля роздрібна / Retail

11 місяців

10.2023 - до теперішнього часу

Виконував задачі з підбору персоналу (масовий підбір і підбір офісних вакансій). Працював по холодній базі, розміщення оголошень, опрацювання відгуків на ворк сайтах і соціальних мережах. Виконував аналітику по підборі персоналу

Керуючий магазином

Eldorado.ua

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 6 місяців

03.2019 - 09.2023

Доброго дня.

Шукаю вакансії з віддаленою роботою.

Досвід роботи:

З 2015 по 2017 рік працював в супермаркеті "Велмарт". За цей час пройшов там шлях від продавця консультанта до менеджера відділу.

В обов'язки входило, контроль якості товару, замовлення товарів, формування звітів по продажах, формування графіків роботи для персоналу, участь в інвентаризації. Для роботи менеджером відділу пройшов тижневу школу навчання по менеджменту в Києві де отримав погодження на переведення навіть не маючи стажування.

З 2019 по 2023 працював в магазині "Eldorado". Перший рік роботи працював продавцем консультантом. Маючи гарні результати роботи мені запропонували вакансію заступника керуючого магазином. На даній вакансії пропрацював 2 роки роки.

В обов'язки входило: навчання персоналу, моніторинг конкурентів, моніторинг наповненості вітрини, контроль викладки товару згідно регламенту, надання фото звітів, обслуговування клієнтів в ролі сервіс-менеджера, прийом машини з товаром, участь в інвентаризаціях.

Для переводу на дану вакансію пройшов "Школу молодого керуючого" від компанії за яку отримав сертифікат про проходження.

Через два роки був переведений на вакансію керуючого магазином на якій пропрацював 1 рік.

В обов'язки входило: організація робочого процесу магазину (від відкриття магазину до його закриття), контроль виконання щоденних завдань, участь в онлайн конференціях, постійна співпраця з різними відділами центрального офісу, робота з контролюючими органами і перевіркою якості роботи магазину, надання звітів стосовно результатів роботи магазину за тиждень і за місяць, аналіз продаж магазину і конкурентів і т.д.

На останній оцінці компетенцій керуючих магазинів, отримав одну з найкращих оцінок по компанії (загалом я і ще 9 чоловік отримали найвищі бали з 94 керівників).

Також, за період моєї роботи в магазині був один з найвищих NPS (вище 90%) і найменша текучість кадрів (за рік під скорочення потрапив 1 продавець).

Додаткові навички:

Вміння збирати необхідну інформацію, аналізувати її і подавати у формі звітів для керівництва компанії. Стресостійкість, навички управління персоналом і роботи в команді. Відповідальність, організованість, вміння планувати робочий день.

Працював з Microsoft Office (активно працював з Excel, Word, PowerPoint), 1C (ERP), CRM, Bitrix24, IP-Телефонія.

Маю досвід роботи з програмою Estaff.

Навчався в 1 закладі

Нежинский государственный университет имени Николая Гоголя

Историко-юридический/история

Нежин, 2015

Курси, тренінги, сертифікати

Школа молодого керуючого

Киев, 2020

Пройшов Школу молодого керуючого, де отримав навички управління персоналом і магазином

Денис

Розглядаю вакансії з віддаленою роботою

Київ

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 3 години тому