Працював в 4 компаніях   9 років 7 місяців

Будівництво, Промисловість та Виробництво

Керівник проекту будівництва

Tecnnology Hoses

Будівництво

3 роки 1 місяць

02.2016 - 03.2019

Прийняв пропозицію від закордонної організації,працювати інженером за кордоном.

Основні обов'язки були зформувати команду,для виконання робіт по монтажу інженерних комунікацій магістрального значення.

Вивчення проектної документації,також вивченння дозвільної документації і договір виконання робіт.Співпраця з аграріями ,щодо виконання робіт (державного значення) на орендованих территоріях.

Вивчення місцевого колориту та правил для будівельників.

Отримання дозвільних документів,виконання робіт в стислих умовах .

Начальник дільниці

АОЗТ СМУ-3

Будівництво

2 роки 1 місяць

02.2013 - 03.2015

Прийняв пропозицію,від відомої в світі компанії працювати найманим працівником,згідно своєї освіти,та раніше придбаного досвіду.Виконував обов'язки помічника керуючого проектом, конкретніше про мої обовязки: збір необхідної інформації для складання технічного завдання для проектування магістральних трубопроводів у режимі "живе місто". Збір необхідної інформації, для розробки концепції проекту. Мною були спрямовані, певні сили, на пошук і створення певної групи, необхідної для успішного початку та закінчення проекту. Для отримання та узгодження проектної документації, на виконання робіт, а саме: з проектування та погодження монтажу (магістральних) інженерних мереж водопроводу, каналізації, стаціонарні очисні споруди. У процесі виконання робіт, застосував навички використання програмного комплексу Cobra. (Система управління бюджетом).

Також ,використав раніше придбаний досвід роботи з кошторисами,виявив,оформив та узгодив роботи які не були включені в проектну документацію.Виконував обовязки по пошуку субпідрядних організацій,формування та узгодження з субпідрядниками проект та графік виконання робіт,а також розділи кошторисної документації.

Контроль виконання робіт та приймання виконанних робіт,співучасть у спірних питаннях проекта.

Стресостійкий в робочих питаннях,уважнеий до дрібниць,цифрова память,пунктуальність та грамотгна ділова мова.

Керівник проекту

ПП Висотка

Промисловість та Виробництво

2 роки 1 місяць

03.2009 - 04.2011

Організував виробництво та постачання виробів з деревини за кордон,згідно контрактів.

Зформував бритгаду для роботи на лісових ділянках згідно узгоджених карт лісозаготівель та контракту з лісгоспом в Житомирській області.

Удосконалив досвід роботи по заготівлі круглого лісу з повним циклом переробки.

Організував в Київській області переробку та заготівлю виробів з сосни,дуба,берези.

Отримав контракти на постачання будівельних виробів та виробів для паркету та меблів в різні країни світу.

Займався організаціею заготівлі деревини так і постачанням серевини на переробку,повний цикл заготівлі готової продукції як контейнерною поставкою так і поставкою вантажним транспортом.

Вдосконалено безвідходне виробництво.Контроль вхідної та вихідної продукції.

Отримання дозвільної документації на перевезення сировини на виробництво (фітосанітарний сертифікат) оформлення митних документів.

Керівник проекту

ПП Висотка

Будівництво

2 роки 1 місяць

02.2007 - 03.2009

Отримав власний проєкт.Виробництво та постачання модульних споруд промислового та житлового призначення, для державного замовника.

Організував виробництво покращеного формату.Запроєктував проєкт виробництва для замовника.Організував виробництво с початку в одну зміну,потім при залученні вдосконалив змін в проекті виробництва,організував 2х змінне виробництво побутівок,з внутрішнім обладнанням для проживання,для виконання професійних обов'язків, офісного характера.

Запроектував виробництво розбірно - збірного характеру,для збереження коштів при перевезенні вантажу.

Розробив план розширення виробництва,розгорнув виробництво металевих конструкцій,і їх монтаж.

Організував мобільний зварювальних та фарбувальний цех.

Співпраця з відділом приймання виконаних робіт замовника.Формування виконавчої документації та креслення виробів.

Ключова інформація

Комунікабельність, вміння вести спільну роботу, навички командної роботи. Організаційні навички. Навички управління часом. Навички трансформаційного лідерства.

Саморозвиток.Комунікабельність,вміння вести спільну роботу,навички командного формування,навички роботи в ПК АВК-5,аналітичне мислення,складання комерційних пропозицій,укладання договорів,робота з кошторисною документацією.Знання ДБН.Будівельні Технології .Цифрове мислення та уважність до дрібниць.

Саморозвиток.Комунікабельність.Вміння вести спільну роботу.Навички командно.АВК.Аналітичне мислення.Складання комерційних пропозицій.Укладання договорів.Робота з кошторисною документацією.Знання ДБН.Будівельні Технології. Кошторис.Відповідальність.Цифрове мислення.Висока працездатність.Читання креслень.Водійські права кат. B.Управління персоналом.Координація будівництва.Контроль проведення ремонтів.ArchiCAD.Ведення документації.Контроль залишків.Складання проєктно-кошторисної документації.Уміння планувати.

Навчався в 3 закладах

Економічний університет

Управління проектами

Киев, 2019

Донбаська національна академія будівництва і архітектури

ПГС

Донецк, 2008

Київський будівельний технікум

Промислове та цивільне будівництво

Киев, 2004

Володіє мовами

Англійська

середній

Згідно тестування,рівень англійської мови,при кожноденній розмові,В2.

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Управління проектами

Киев, 2021

Формування графіків виробництва та будівництва.Складання бюджетів.Великий досвід роботи в ПК MS Projekt та MS Office

ПК 1С виробництво

Киев, 2009

Кошторисна справа

Київ, 2003

Складання та узгодження дефектних актів,актів виконаних робіт,довідок по залишку робіт.Маю великий досвід роботи по формуванню виконавчої документації.Складання графіків, ведення реєстрів виконаних робіт.Списання матеріалів.ПК 1С виробництво

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Маю власний легковий автомобіль Volkswagen Passat B6, готовий до відряджень.Останні проекти виконували ,як субпідрядники з формуванням всієї необхідної документації для закриття актів КБ2В,перед генпідрядником.По монтажу інженерних мереж магістрального значення. Маю власне обладнання для зварювання труб ПНД, методом стик у стик та методом електрозварних муфт, можливість зварювання труб ПНД діаметром від 50 до 600 мм, маю можливість видавати протоколи зварювання труб ПНД для державних. замовлень. Сформована бригада в кількості 3-5 робітників-монтажників з досвідом роботи зі зварювання, монтажу трубопроводів ПНД різного діаметру, а також виконання повного циклу робіт як зовнішніх так і внутрішніх, а саме: магістральні трубопроводи, насосні станції системи В1, Т3 та системи каналізації та очисних споруд. Маємо досвід роботи з узгодження проектної документації в контролюючих організаціях на наявність місць перетину додаткових мереж. без вихідних.Також виконуемо різні бетонні роботи,зварювання та монтаж металлоконструкцій.

Особисте життя.

Коротко про себе: З роками став стресостійкий, більш уважний до дрібниць,заполучив навички працювати в режимі багатозадачності, та прийняття рішення в форсмажорних обставинах, а також, придбав навички приймати рішення. Без шкідливих звичок.Пунктуальний.Середньої ланки перфекціонист.Не військово зобов'язаний, знятий з військового обліку.

Юрій

Помічник/Керівник проекту будівництва

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця

50 000 грн.

45 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 години тому