Працювала в 1 компанії   3 місяці

Послуги для населення - інше

Організатор та сценарист заходів, вечірок, тощо

"романівський будинок культури"

Послуги для населення - інше

2 місяці

12.2023 - 02.2024

Організація та контроль виробничих процесів в полі : від посівної до проведення та організація різних заходів. Створення концепції. Форсування таймінгу. Робота з підрядниками, введення переговорів з замовником, локацією. Формування брифу, кошторису. Досягнення : провела велику кількість годин та подіях та отримала великий досвід. Бездоганно відпрацьована дикція, артикуляція і жестикуляція. Виконувала роботу в короткий термін за необхідністю. Навчилась працювати в режимі багатозадачності. Ефективно виконувала обов язки, які були покладені на період роботи

Ключова інформація

Microsoft office ( word, excel ) canva

Навчалась в 1 закладі

Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури"

Режисер фешн і шоу-бізнес

Київ, 2027

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Безпековий кемп для лідерів та лідерок. ,,Жінки. Мир. Безпека??

Житомир, 2024

Отримала мотивацію, вміння комунікувати з людьми, вміння самооборони.

Безпековий кемп для молодих лідерів та лідерок "жінки. Мир. Безпека" маю світу музичної школи "фортепіанний відділ та відділ естрадного вокалу"

Житомир, 2024

Отримата мотивацію, вміння комунікувати з людьми та навички самооборони.

Додаткова інформація

Особисті якості

Креативність та бажання навчатися підготовка і компетентне проведення різних заходів вміння захопити аудиторію вміння завоювати довіру і симпатію глядачів володію культурою мови, правильною дикцією, грамотністю мови хороші організаторські якості маю бездоганні зовнішні дані ведення зустрічей, переговорів та ділової переписки ідеальна грамотність аналітичні здібності ініціативність в екстрених ситуаціях здатність до самостійного прийняття рішень вміння проявляти такт і толерантність зібраність та завзятість високий ступінь відповідальності вмію виконувати поставлені завдання в зазначений термін легко знаходжу спільну мову з різним колом людей я кваліфікований фахівець з успішним досвідом роботи в сфері комунікацій та різних святкувань ( організатор ) . Володію комунікативними навичками, з легкістю встановлюю контакти, підтримую розмову, вмію домовлятися і наполягати на своєму. Легко орієнтуюсь у великих обсягах інформації, можу виділяти головне, робити висновки. Здатна до швидкого освоєння всього нового. Володію високим рівнем відповідальності та самоорганізації. Вмію працювати в колективі, володію здатністю контактувати з людьми, активністю і цілеспрямованістю. Маю бажання працювати і розвиватися, готова працювати в тісному співробітництві з іншими фахівцями в режимі багатозадачності. В трудовій діяльності завжди відрізнялась своїми досягненнями у виконанні поставлених завдань. Ініціативна, працюю на результат, не відступаю перед труднощами.

Ольга Сергіївна

Режисер, організатор, івент, менеджер, актор, аніматор

Київ

15 грн.

18 років

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому