Працював в 2 компаніях   4 роки 7 місяців

IT, Реклама та PR-послуги

Фармер акаунтів Google

Alpha Store

IT

3 роки 11 місяців

03.2020 - 02.2024

Створення акаунтів Google, прогрівання, реєстрація обліковихзаписів розробника Google Play Console та публікація додатків в них. Робота з антидетект браузерами(Incogniton, Dolphin, Indigo, Multilogin, Gologin, AdsPower та ін.) та проксі. Ведення звітності про виконану роботу, вирішення проблем, що виникають в процесі фарму(обробка реджектів, банів, подача апеляцій), генерація нових ідей для покращення роботи. Загалом створено та реалізовано більше 1000 акаунтів.

Фармер акаунтів Facebook

DontFarm

Реклама та PR-послуги

6 місяців

09.2019 - 03.2020

Підготовка акаунтів фейсбук(логів) до запуску реклами. Фарм БМів та фанпейджів, подача апеляцій, проходження чекпоінтів на потоці у великих обсягах.

Ключова інформація

Організованість, Дисциплінованість, Уміння швидко засвоювати нову інформацію, Висока працездатність, Наполегливість, Користувач ПК, Продуктивність, Адаптивність.

Навчався в 2 закладах

Національний університет "Запорізька політехніка"

Комп’ютерна інженерія

Запоріжжя, 2024

Національний університет "Запорізька політехніка"

Авіаційна та ракетно-космічна техніка

Запоріжжя, 2022

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Німецька

базовий

Російська

вільно

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Додаткова інформація

Маю багатий досвід роботи з фарму акаунтів Google та Facebook. В Facebook працював з різними видами акаунтів: фарм саморегів, арендні, ПЗРД, логи. Також займався створенням БМів та фанпейджів, їх фармом. Створював Ads Manager`и та прогрівав їх.В Google займався створенням та фармом акаунтів розробника Play Console. Публіковав на потоці різні види додатків, загалом за весь час опублікував більше 1000 додатків.Також займався навчанням нових співробітників на посаду фармерів (навчання роботи з ПЗ, роз'яснення алгоритмів роботи, пояснення політик платформ).

Павло

Фармер

Вінниця

25 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому