Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 2 компаніях   6 років 1 місяць

Банки, Торгівля роздрібна / Retail

Спеціаліст з обслуговування банківської техніки

ПриватБанк

Банки

5 років 6 місяців

11.2018 - до теперішнього часу

  1. Ремонт та обслуговування Банкоматів, терміналів самообслуговування, pos - терміналів, систем відеонагляду, як апаратної частини так і програмної. Робота з програмними комплексами банку, ( склад та весь документообіг цифровий)Постійна робота з ТМЦ. Комунікація з клієнтами та співробітниками з інших підрозділів банку( viber, telegram, google чат, e- mail, телефонні дзвінки ). Навчання нових клієнтів роботі з pos- терміналами. Планування робочого дня за для як омога ефективнішої роботи пристроїв на ввіреній мені території. Постійний моніторинг справності пристроїв. Робота постійно за кермом.

Начальник зміни

Крайзель - Будівельні матеріали, ТОВ

Торгівля роздрібна / Retail

5 місяців

08.2016 - 01.2017

Керування робочою зміною ( 5 чоловік), проведення співбесід та оцінка поф. придатності кандидатів на працевлаштування, контроль дотримання рецептури сумішей, корегування рецептури, співпраця з іншими підрозділами підприємства, своєчасне забезпечення зміни необхідною сировиною зі складу, прийняття вагонів з цементом, контроль за процесом розвантаження( у вихідні та в ночі робота з ваговою.), ведення документації ( журнал робочої зміни, журнал несправностей та ремонту, табель робочого часу, звіти робочої зміни, акти використання засобів індивідуального захисту), проведення інструктажів, що до дотримання правил техніки безпеки, контроль за справністю обладнання , налаштування деяких вузлів заводу( комп’ютерне управління), облік сировини на заводі та виробленої продукції, відеонагляд , контроль якості продукції.

Навчався в 2 закладах

Державний університет "Житомирська політехніка"

Гірництво/ гірничий інженер

Житомир , 2018

Вище професійне поліграфічне училище

Друкар офсетного друку

Київ , 2006

Vitalii

Інженер підтримки АТМ та pos терміналів, керівник технічного відділу, зам керівника тех. відділу

Київ

45 000 грн.

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому