Працювала в 4 компаніях   35 років 9 місяців

Фармацевтика, Будівництво

Завідувач складу

Тов сполука

4 роки 7 місяців

12.2018 - 07.2023

Контроль обліку складських операцій. додержання режимів зберігання лабораторних зразків. оформлення необхідної звітності. розподіл обов'язків , призначення завдань працівникам складської групи. безпека на складі згідно правил охорони праці. інвентаризація товарно - матеріальних цінностей. раціональне використання складських площ

Працівник складу

Тов сполука

Фармацевтика

16 років 6 місяців

06.2002 - 12.2018

Приймання, зберігання і відпуск лабораторних зразків. Перевірка відповідності супровідним документам. Переміщення товару та зберігання. Старший працівник складу.

Контролер відділу технічного контролю

Ват видубичі

Будівництво

9 років

05.1993 - 05.2002

Виробництво дерев’яних будівельних конструкцій та столярних виробів. Контроль якості виготовленого товару. Звірка поточних параметрів зі стандартами ДСТУ та зафіксованими у технічній документації показниками. Оформлення необхідних супровідних документів.

Верстатник

Ват видубичі

Будівництво

5 років 6 місяців

11.1987 - 05.1993

Виробництво дерев’яних будівельних конструкцій та столярних виробів. Робота на верстатах з обробки деревини. Знання будови верстатів, породи, види та дефекти деревини, специфіку і стандарти роботи. Виробництво товарів для будівельних підприємств.

Ключова інформація

Базові комп'ютерні навички. Програми Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Sclad3.0, Chest5.0

Навчалась в 1 закладі

Київський технікум легкої промисловості

Економічний факультет (бухгалтер)

Київ, 1993

Додаткова інформація

Особисті якості

Націленість на результат , порядність , повага до людей , постійний пошук нових рішень , самостійне навчання. високий ступінь відповідальності

Захоплення

Маю досвід догляду за садом, городом. Створення квіткових композицій, стрижка живоплотів. Всі види робіт з газоном - прочісування, полив, внесення добрив. Пошук та закупівля насіння саджанців, засобів захисту рослин, добрив та інструментів. Догляд за кімнатними та тепличними рослинами.

Олена Вікторівна

Працівник складу

Київ

20 000 грн.

56 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 21 годину тому