Працювала в 3 компаніях   3 роки 3 місяці

Інше, Фінансові послуги, Юридичні послуги

Начальник служби у справах дітей Клесівської селищної ради

Клесівська селищна рада

Інше

1 рік 6 місяців

08.2022 - 02.2024

1. Надання місцевим органам виконавчої влади і органам місцевого самоврядування,підприємствам, установам та організаціям усіх форм власності, громадськиморганізаціям, громадянам у межах своїх повноважень практичну, методичну таконсультаційну допомогу у вирішенні питань щодо соціального захисту дітей тазапобігання вчиненню ними правопорушень.

2 Організація розроблення і здійснення на відповідній території заходів,спрямованих на поліпшення становища дітей, їх фізичного, інтелектуального ідуховного розвитку, запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності,вчиненню дітьми правопорушень.

3. Здійснення у межах своїх повноважень контролю за додержанням законодавстващодо соціального захисту дітей і запобігання вчиненню ними правопорушень.

4 Координація, організація і здійснення разом з іншими структурними підрозділамидержадміністрації, органами місцевого самоврядування, уповноваженимипідрозділами органів Національної поліції заходів щодо соціального захисту дітей,виявлення причин, що зумовлюють дитячу бездоглядність та безпритульність,вчинення насильства над дітьми, запобігання вчиненню дітьми правопорушень.

5 Участь у розгляді судами справ щодо захисту прав та інтересів дітей, представляє уразі необхідності інтереси дітей в судах, у їх відносинах з підприємствами,установами та організаціями усіх форм власності.

6 Забезпечення технічного захисту інформації та організація роботи із захиступерсональних даних дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей,які перебувають у складних життєвих обставинах, кандидатів в усиновлювачі,опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі та усиновлювачів,опікунів, піклувальників, прийомних батьків, батьків-вихователів, що обробляютьсяв Єдиній інформаційно-аналітичній системі “Діти” за допомогою автоматизованихзасобів.7 Організація проведення комісії з питань захисту прав дитини районної державноїадміністрації.

8. Організація проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань, щоналежать до компетенції служби, через засоби масової інформації.

Бухгалтер

ЗДО (ясла-садок) Малятко №2 Клесівської селищної ради

Фінансові послуги

5 місяців

03.2022 - 08.2022

Секретар керівника

КП «Клесівводоканал» Клесівської селищної ради

Юридичні послуги

1 рік 2 місяці

11.2020 - 01.2022

  1. діловодство, виконання різних операцій із застосуванням комп'ютерної техніки, призначеної для збирання, оброблення і подання інформації для підготовки і прийняття рішень. Приймання документів і особисті заяви на підпис керівникомпідприємства.

Ключова інформація

Комунікативність.

Досвід публічних виступів.

Навчалась в 1 закладі

Львівський торговельно-економічний університет

Право

Львів, 2019

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Українська

вище середнього

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Діана

Фахівець

Сарни

15 000 грн.

27 років

Активно шукає роботу

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, в офісі/на місці

Оновлено 2 дні тому