Працював в 1 компанії   5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Офіціант

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

07.2022 - 11.2022

Мої обов?язки: -подача столу з їжею у готельну частину, а також часткове обслуговування спеціального номеру на воді; -певна праця на кухні: нарізання хлібу, протирання різного виду посуду, підтримка порядку(протирання пилу на етажерах, на столах; догляд за робочою зоною офіціантів); -менеджмент столиків, тобто де було б краще розмістити певних клієнтів: на терасі чи у залі (залежно від погодних умов); -робота безпосередньо офіціантом, але частіше в «гастро» частині. «Бістро» частина вимагала фокусу на працю з великою кількістю клієнтів у той час, коли у «гастро» - фокус на якісну взаємодію з невеликою кількістю людей; -створення художньої тарілки з різних видів сиру певних регіонів Франції; -вивіз сміття; -сервірування столів; -контроль кількості пляшок вина та води; -часткове прибирання приміщення або тераси. Мої досягнення. Коли я тільки починав працювати, я мав невеликий словниковий запас англійської мови. Але потім я вже вільно розмовлял англійською з клієнтами та своїм колегою американцем, володів французькою на середньому рівні, трохи розумів іспанську. Починаючи працювати, я у певній мірі не розумів що маю робити, проте наприкінці я брав на себе все більше відповідальності. Спочатку мої колеги боялися давати мені завдання, оскільки це була моя перша робота, однак, пропрацювавши там чотири місяці, завдання давав вже я новим співробітникам; займався певним регулюванням того, що мають робити мої колеги.

Анонімний пошукач

Робітник закладу харчування

Харків

20 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому