Працював в 1 компанії 5 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Офіціант
Назву компанії приховано
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
07.2022 - 11.2022
Мої обов?язки:
-подача столу з їжею у готельну частину, а також часткове обслуговування спеціального номеру на воді;
-певна праця на кухні: нарізання хлібу, протирання різного виду посуду, підтримка порядку(протирання пилу на етажерах, на столах; догляд за робочою зоною офіціантів);
-менеджмент столиків, тобто де було б краще розмістити певних клієнтів: на терасі чи у залі (залежно від погодних умов);
-робота безпосередньо офіціантом, але частіше в «гастро» частині. «Бістро» частина вимагала фокусу на працю з великою кількістю клієнтів у той час, коли у «гастро» - фокус на якісну взаємодію з невеликою кількістю людей;
-створення художньої тарілки з різних видів сиру певних регіонів Франції;
-вивіз сміття;
-сервірування столів;
-контроль кількості пляшок вина та води;
-часткове прибирання приміщення або тераси.
Мої досягнення. Коли я тільки починав працювати, я мав невеликий словниковий запас англійської мови. Але потім я вже вільно розмовлял англійською з клієнтами та своїм колегою американцем, володів французькою на середньому рівні, трохи розумів іспанську. Починаючи працювати, я у певній мірі не розумів що маю робити, проте наприкінці я брав на себе все більше відповідальності. Спочатку мої колеги боялися давати мені завдання, оскільки це була моя перша робота, однак, пропрацювавши там чотири місяці, завдання давав вже я новим співробітникам; займався певним регулюванням того, що мають робити мої колеги.
Анонімний пошукач
Робітник закладу харчування
Харків
повна зайнятість, неповна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому