Ключова інформація

Мене звати Яна і я копірайтер. Але свою творчість проявляю не лише в написанні текстів, адже я професійна танцівниця та педагог-хореограф. Тож мистецтво зі мною щодня.

Я пройшла навчання з основ копірайтингу. Вивчала як писати прості та змістовні тексти, основи сторітелінгу та маркетингу.

Наразі маю досвід в написанні постів для невеликих сторінок в Instagram (магазин їстівних боксів, прикрас ручної роботи, автомобільних шин). Також прокачувала свої навички на марафоні письменництва, де отримала схвальні відгуки.

На мою думку, бажання освоювати копірайтинг з'явилося в мене неспроста.

Ще навчаючись в старших класах я із задоволенням писала твори. Мені настільки це подобалось,що я писала не тільки собі,а й однокласникам. Особливо мене тішили моменти, коли вищу оцінку отримував твір, який я писала не для себе.

Якби моя любов до хореографії не була такою палкою,то я б пов'язала своє життя з філологією. Але б тоді світ не побачив такої танцівниці(*стримую посмішку*.)

Кожен день — це вдосконалення себе як артистки, педагога та копірайтера. І я вважаю,що це чудове поєднання, а ви можете в цьому переконатись співпрацюючи зі мною.

Навчалась в 1 закладі

Національна академія керівних кадрів культури і мистецтв

Народна хореографія

Київ , 2016

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Експрес-курс: starter-копірайтер. Основи копірайтингу

Он-лайн , 2024

Копірайтинг (Campster)

Он-лайн , 2024

Копірайтер сенсів

Он-лайн , 2024

Яна Олександрівна

Копірайтер віддалено

Київ

29 років

проектна робота, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому