Працювала в 1 компанії   10 років 1 місяць

Державний сектор

Головний економіст

Марганецьке ВУВКГ ДОР, КП

Державний сектор

10 років

05.2009 - 05.2019

Досвід роботи:1990-2009р.р. - Марганецький гірнічо-збагачувальний комбінат, працювала на посадах економіст, зам.начальніка планово-економічного відділу підприємства, начальником бюро планування;2009-2019 р.р. - КП "Марганецьке ВУВКГ"ДОР" (водоканал) займала посаду головного економіста 2019-2020р.р. - Державний центр зайнятості До спектру моїх обов'язків входило:планування та аналіз роботи підприємства;підготовка бізнес-планів;розрахунок собівартості продукції та цін на послуги та товари; розробка системи мотивації (преміювання) співробітників; розробка і впровадження посадових інструкцій; складання та подача звітності;взаємодія з посадовими особами та керівниками по направленням Дніпропетровської обласної ради, НКРЕКП (м.Київ) з фінансово-економічних питань підприємства;виконання розрахунків та звітності у програмах Excel та Word.

Ключова інформація

До спектру моїх обов'язків входило:планування та аналіз роботи підприємства;підготовка бізнес-планів;розрахунок собівартості продукції та цін на послуги та товари; розробка системи мотивації (преміювання) співробітників; розробка і впровадження посадових інструкцій; складання та подача звітності;взаємодія з посадовими особами та керівниками по направленням Дніпропетровської обласної ради, НКРЕКП (м.Київ) з фінансово-економічних питань підприємства;виконання розрахунків та звітності у програмах Excel та Word.

Навчалась в 1 закладі

Дніпропетровський гірничий інститут

ГРФ

Дніпро, 1990

Володіє мовами

Українська

рідна

Додаткова інформація

Особисті якості

Комунікабельність, відповідальність, порядність, гнучкість, креативність, вмію працювати в команді, організація і проведення корпоративних заходів, поважаю чужу думку, йду на компроміси, але вмію відстоювати і своє власне бачення Бажаю працювати у колективі, де поважають один одного та разом працюють на результат.

Наталя Павлівна

Економіст з планування

Дніпро

Готовий переїхати: Київ, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Нікополь, Марганець, Першотравенськ

25 000 грн.

55 років

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому