Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 2 компаніях   4 місяці

IT

Власний проект

2

IT

1 місяць

01.2024 - 02.2024

Сайт з курсами валют: Технології: TypeScript, Nest.js, Node.js, PrismaТестування: PostmanБаза даних: PostgreSqlОпис проекту: Сайт для перегляду та порівняння курсу валют різних країн відносно долару та євро. В проекті була реалізована документація за допомогою Swagger UI, створенні CRUD операції для всіх моделей в проекті. Робота з базою данних виконується за допомогою Prisma. Реалізована авторизація користувачів за допомогою JwtToken та обмеження доступу за допомогою ролей користувача

Власний практичний проект

1

IT

2 місяці

11.2023 - 01.2024

Інтернет магазин:Технології: JavaScript, Express.js, Sequelize, Node.jsТестування: PostmanБаза даних: PostgreSqlОпис проекту: Інтернет магазин електронної техніки. В проекті була реалізована документація за допомогою Swagger UI, був створений Middleware, створенні CRUD операції для всіх моделей. Також був частково створений користувацький інтерфейс за допомогою Html, CSS, React.

Ключова інформація

Стек:

- JavaScript, TypeScript

- Node.js, Nest.js

- Prisma

- MySQL, PostqreSql

- Postman

Англійська - В1

Маю невеликий досвід:

- GitHub

- Express.js

- Sequelize

- Html, CSS, React

Навчався в 1 закладі

Національний авіаційний університет

Комп'ютерної інженерії/Інженерія програмного забезпечення

Київ, 2025

Володіє мовами

Англійська

середній

Додаткова інформація

Про мене

Мене звати Олег, я junior backend розробник. Навчаюсь в НАУ(Національний Авіаційний Університет), закінчую 3 курс за спеціальністю “Інженерія програмного забезпечення”. Займаюсь спортом на постійній основі. Пишу на JavaScript, TypeScript також маю невеликий досвід написання коду на мові C#.

Олег Євгенійович

Junior JavaScript developer

Київ

Готовий переїхати: Львів

20 років

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, стажування / практика, в офісі/на місці

Оновлено 2 місяці тому