Працювала в 2 компаніях   26 років 5 місяців

Освіта

Директор закладу дошкільної освіти

ДНЗ № 10

Освіта

7 років 11 місяців

08.2016 - до теперішнього часу

Організація комфортного освітнього простору в закладі. Планування та прийняття рішень щодо розвитку освітнього закладу, враховуючи всі фактори, що мають потенційний вплив. Визначення пріоритетів та цілей, що відповідають завданням роботи закладу освіти. Реалізація успішних ідей щодо покращення якості освіти, забезпечення умов для самореалізації дітей. Забезпечення освітнього закладу кваліфікованими педагогічними кадрами, надання можливості для їх кар'єрного зростання.

заступник директора

ДНЗ № 55

Освіта

18 років 6 місяців

03.1998 - 09.2016

Реалізація освітнього процесу в закладі відповідно до законодавства --- Планування освітнього процесу з урахуванням очікуваних результатів навчання, визначених державним стандартом. Здійснення методичної підтримки педагогічних працівників, що взаємодіють з дітьми з особливими освітніми потребами. Розроблення та методичний супровід індивідуальну програму розвитку дитини спільно з командою психолого-педагогічного супроводу.Створення розумів для неперервного професійного розвитку педагогічних працівників. та за його межами.

Ключова інформація

Комунікабельні (здатна до ефективної взаємодії, роботи в команді, спілкування з представниками інших професійних груп, вміння слухати, переконувати)

Організаторські (здатна створювати умови для ефективного функціонування команди). Здатність до навчання протягом життя. швидкого реагування на зміни під час професійної діяльності).

Соціальні (здатна до толерантної взаємодії з іншими та саморегуляції власної діяльності).

Навчалась в 1 закладі

1)Харківський державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди. 2) Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти

1)Спеціальність «Дошкільна освіта. Вихователь.Організатор дошкільної освіти». 2) Спеціальність «Психологія»

1)Харків 2) Донецьк, 2002

Володіє мовами

Російська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Серифікат Women's And International січень 2024 року "Школа соціального робітника" (30 годин).

2024

 Сертифікат № UN20 736 март 2021 «Інклюзивне навчання: практика закладу освіти» (15 годин, ПФ «Шаг за кроком») Тренинг "Перша психологічна допомога Навички комунікації та підтримки населення, що постраждало від військової агресії" (ГО "Проліска"22. .Свідоцтво № 73157be5-2e26-437d-90dc e06d15f6bf25- від 27.08.2023 «Школа стійкості» (30 годин, ТОВ EdEra) .Сертифікат 04.10.2023 «Небайдужі

Додаткова інформація

Особисті якості

відповідальність, стресостійкість, комунікабельність, висока працездатність, наполегливість, цілеспрямованість, аналітичні здібності, уважність та пунктуальність, управлінські здібності.

Инна

асистент, помічник керівника, адміністратор,менеджер у сфері соціальних послуг

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район

30 000 грн.

52 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 1 день тому