Працювала в 6 компаніях   7 років 11 місяців

Банки, Фінансові послуги

Головний економіст відділу підтримки операцій суб'єктів господарювання

УКРГАЗБАНК АБ

Банки

3 місяці

10.2019 - 01.2020

Обслуговування ФОП та ЮО: приймання коштів на поточні рахунки(виручка і тд), видача та обслуговування чекових книжок, продаж валюти для ЮО, відкриття рахунків ФОП, підключення до Клієнт-Інтернет-Банку, оновлення ключів ЕЦП, оформлення депозитів ЮО, овердрафту та мікрокредиту ФОП, переідентифікація ФОП та ЮО, в т.ч. зміна найменування та голів правлінь організацій, друк виписок, підготовка довідок про обороти (рух) коштів і т.п., формування архіву.

Головний економіст з обслуговування фізичних осіб

Райффайзен Банк

Банки

3 роки 1 місяць

08.2016 - 09.2019

Відкриття та обслуговування карткових рахунків(зарплатних, пенсійних, приватних - пакетне обслуговування), поточних рахунків, депозитів, довіреностей, договірне списання, інтернет-банкінг, крос-продаж кредитних карток, кредитів готівкою (щоденний обзвон клієнтів згідно бази, вміння переконувати і домовлятися про зустріч), страховок від нещасних випадків, накопичувальне страхування життя, відправлення SWIFT-переказів, життєвий цикл карток на відділенні. При відпустках працівника з обслуговування юридичних осіб: внесення виручки, обслуговування чеків і видача чекових книжок, оновлення ключів ЕЦП, купівля-продаж валюти для ЮО.

Кредитний менеджер

Global Credit LLC

Фінансові послуги

1 рік

08.2015 - 08.2016

Консультування потенційних позичальників, візуальна оцінка потенційних позичальників і перевірка їх документів, оформлення анкети на отримання позики, оформлення і супровід договорів позики, робота з готівкою, формування касових документів.

Кредитний фахівець групи з продажу банківських продуктів

АТ «Банк Ренесанс Капітал»

Банки

2 місяці

09.2014 - 11.2014

Консультація та оформлення товарних та грошових кредитів, кредитних карт банку, крос-продаж страхових продуктів, поточних рахунків, інтернет-банкінгу. Підписання документів. Контроль проплат по кредиту. Робота з магазинами-партнерами. Звітність.

Старший фахівець відділу з надання посередницьких послуг

ДП «Сучасні фінансові рішення»

Фінансові послуги

11 місяців

10.2013 - 09.2014

Активний пошук і залучення клієнтів, консультування по умовам кредитування, оформлення заявки на кредит, відправлення на розгляд на декілька банків і отримання від кожного з них рішення, підписання з клієнтами кредитних документів, контроль своєчасної оплати платежу. Своєчасне формування і надання звітності у встановленому порядку, набір персоналу. Підвищена до старшого фахівця.

Кредитний консультант

UKRSIBBANK BNP Paribas Group

Банки

2 роки 3 місяці

07.2011 - 10.2013

Консультація клієнтів щодо умов кредитування, забезпечення пропозиції продуктів відповідно до стратегії розвитку кредитування банку. Підписання кредитних договорів, здійснення крос-продажу страхових та карткових продуктів банку. Своєчасне формування і надання звітності у встановленому порядку. Підвищена до 2-го грейду.

Навчалась в 1 закладі

Державний вищий навчальний заклад «Українська академія банківської справи Національного банку України»

факультет Банківських технологій, спеціальність – Банківська справа, магістр

Суми, 2011

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг «Взаємовигідне спілкування з клієнтом»

Київ, 2016

Фінансова академія Райффайзен Банк, 3 дні. Маю сертифікат.

Курс навчання «Оператор комп'ютерного набору»

Конотоп, 2005

Конотопська гімназія, 3 місяці. Маю свідоцтво про професійну освіту.

Леся Миколаївна

онлайн

Економіст відділення банку

Конотоп

34 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 19 хвилин тому