Працювала в 3 компаніях   26 років

Промисловість та Виробництво, Страхування

Юрисконсульт

Філія "Петриківське лісове господарство" ДП "Ліси України"

Промисловість та Виробництво

11 місяців

07.2023 - 06.2024

Повний юридичний супровід діяльності філії. Представлення та захист інтересів ДП в судах всіх інстанцій по цивільним (відшкодування шкоди), адміністративним (визнання протиправними та скасування ППР), кримінальним (участь в досудовому кримінальному провадженні на стороні потерпілого), господарським справам (усунення перешкод в користуванні земельними ділянками).Організація та проведення заходів щодо повернення земельних ділянок із незаконного користування.Організація та проведення заходів щодо оформлення речових прав на нерухомість та земельні ділянки.Розгляд та аналіз документів, проведення правової експертизи документів.

Начальник юридичного відділу

Фонд соціального страхування

Страхування

13 років 3 місяці

01.2010 - 04.2023

Юридичний супровід діяльності відділення. Претензійно-правова робота. Представлення та захист майнових інтересів в судах.Надання відповідей на запити, звернення, надання юридичних консультацій.Підготовка та подання процесуальних документів (позовна заява, відзив, відгук, пояснення, заяви, клопотання), в тому числі через Електронний Суд, індивідуальний підхід до складання документів.

Юрисконсульт

ДУПП УТОС

Промисловість та Виробництво

11 років 8 місяців

05.1998 - 01.2010

Правовий супровід діяльності підприємства. Захист майнових інтересів.Юридичне супроводження кадрової роботи - розробка наказів, інструкцій, положень, консультування з трудового законодавства. Представляла інтереси в судових, правоохоронних, контролюючих органах. Займалась оформленням правовстановлюючих документів, права власності.

Навчалась в 1 закладі

ХДПУ ім. Г.С.Сковороди

юридичний

Харків, 2004

Олена

Юрист

Кам'янське, Дніпропетровська обл.

25 000 грн.

47 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому