Працювала в 1 компанії   8 місяців

Торгівля роздрібна / Retail

Оператор 1С

Valentina lingerie

Торгівля роздрібна / Retail

7 місяців

05.2023 - 12.2023

Навчилась роботі 1С - переміщення товару між магазинами, внесення товару в програму, оформлення накладних. Внесення сировини на склад. Оформлення ТТН (товарно-транспортних накладних).

Пакування (одяг).

Відмінно володію комп'ютером, швидко навчаюсь.

Продавати та рекламувати НЕ вмію.

Ключова інформація

Досвід роботи: Адміністратор-касир, помічник лікаря УЗД, асистент лікаря стоматолога, гінеколога, обробка та стерилізація гінекологічних та стоматологічних інструментів (сухожар, автоклав, пакувальний апарат) в приватному медичному центрі (гінекологія, стоматологія), створення та ведення соціальних сторінок МЦ – (4 роки). Досвід роботи з касовим апаратом та терміналом (РРО реєстратор розрахункових операцій та ПРРО програмний реєстратор розрахункових операцій) - 3 роки. Досвід роботи в 1С, пакування та створення ТТН. Останнє місце роботи в компанії Valentina Lingerie на посаді: помічник технолога швейного цеху та оператор 1С – 6 міс.Оператор ксерокопіювальної техніки - (6 р).Виконувала студентські работи (курсові, реферати, дипломні).

Навчалась в 1 закладі

Вінницький національний аграрний університет

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Вінниця, 2017

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Професійні навички, вміння:

написання різних документів; володію офісними програмами та орг технікою; електронна пошта, інтернет. грамотністю написання текстів українською та російською мовами та якісний переклад;навички роботи з графічними редакторами, фотошоп, фотоколажістворення та ведення бізнес-сторінки в інтернет - соц. мережах та месенджерах - (Інстаграм, фейсбук, Тік-Ток, вайбер, телеграм.) Створювати рекламні буклети, візитки. QR–код. Орієнтуюсь в використанні штучного інтелекту (AІ).ведення картотеки, оформляти картки, реєструвати будь-які данінавички дезінфекції та стерилізації медичних інструментівробота з програмами запису та реєстрації Eleks з програмами в інтернет (подання показників електроенергії, електронна пошта, первинні документи по розрахунках)конвертувати файли у різні форматиДосвід роботи в програмі 1С володію касовим апаратом та терміналом (РРО та ПРРО) формування Z-звіт та Х-звіт, заповнення книги КОРО (книга обліку розрахункових операцій).Виконувала різні завдання керівництва, домовленості з постачальниками, замовлення розхідних матеріалів для центру.Навички пакування одягу, оформлення ТТН (товарно-транспортні накладні).Виконання завдань медсестри УЗ діагностики та медсестри стоматологічного кабінету (досвід 4 роки):Супровід УЗД (знаю всі протоколи)Обслуговування УЗД кабінету, привітність до пацієнтів, співпраця з лікарямиОформляла лабораторні аналізи (досвід співпраці з лабораторією Діла)Виконувала КТГ/STV (кардіотокографію вагітним).Особисті якості: Порядність, відповідальність, врівноваженість, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, скромність, гарна пам’ять, середня швидкість, серйозна, ціную добрих людей. Прагну навчатись всьому новому, сучасному та працювати із цікавими, освіченими людьми. Шкідливі звички: паління, алкоголь ітд. – відсутні. Під час навчання в університеті була старостою групи. Пунктуальна перфекціоністка, інтроверт. (Навичкам ораторського мистецтва НЕ володію – продавати, рекламувати – не вмію).Додаткова інформація: Можливість відряджень: так. Пройдений медогляд – так. Хоббі: книги, квіти, музика, депіляція. Вік: 35+.. (резюме створювала сама і в ньому немає жодної неправдивої інформації. ДУЖЕ добре орієнтуюсь в комп’ютері, програмам, яких ще не знаю швидко навчаюсь.)

Оксана

Оператор 1С

Вінниця

15 000 грн.

39 років

повна зайнятість

Характер роботи: в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому