Працював в 2 компаніях   11 років 1 місяць

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Автомобільна промисловість та Автобізнес

Data analyst

VIGO Industries

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

6 місяців

03.2024 - до теперішнього часу

Data analyst

LEONI Wiring Systems UA GmbH

Автомобільна промисловість та Автобізнес

10 років 6 місяців

09.2013 - 03.2024

Займався аналізом даних, адмініструванням в автоматизованій системі по формуванні і виконанні замовлень для інших відділів по принципу KANBAN, FIFO. Формуванням щоденних звітів та автоматизацією обробки даних. Також в мої обов’язки входило навчання нових працівників для роботи у відділі.Використовуючи Excel я займався:-роботою з великим об’ємом інформації-аналізом і опрацюванням даних з різних джерел-формуванням звітів, автоматизацією процесу аналізу за допомогою макросів та VBA.-покращенням наявного функціоналу способів обробки інформації для різних відділів з урахуванням їх потреб-консультацією з ІТ відділом для покращення методів аналізу даних та створення нових принципів роботи-навчання працівників працювати з новими методами роботи з урахуванням їх поточного рівня знань-створення презентацій в PowerPoint з детальним описом щодо нових методів роботи-робота з основними засобами свого відділу, перевірка їх наявності, переміщення списання

Навчання нових працівників:-проведення інструктажів з охорони праці-навчання роботі у відділі з урахуванням постійних змін-ведення листів оплати праці працівників- використовував індивідуальний підхід до кожного для полегшення сприйняття нового матеріалуХОБІ, САМОРОЗВИТОКЗаймався розробкою сайтів, FRONT-END, BACK-END. Тобто є знання що стосуються роботи сайтів як зовні так і «під капотом». Наприклад розмітка HTML, стилізація в CSS, також написання коду для роботи модулів і їх взаємодії з базою даних з подальшим розміщення сайту на хостинг сервер . Розробка відбувалася на мові C# з використанням MVC Pattern, Entity Framework та SQL Server. Також трішки знайомий з Angular, Node.js, JavaScript.

Мені дуже цікаво навчатися чомусь новому, швидко і якісно сприймаю нову інформацію і стараюся знайти їй застосування на практиці. Високий рівень самоорганізації, неконфліктність, прагнення до саморозвитку це ті якості які допомагають мені покращувати свої знання у різних сферах життя.
Посилання на LinkedIn - https://www.linkedin.com/in/rostyslav-kotsur-b8a6161a1

Ключова інформація


  • Збір та аналіз великих масивів даних
  • Співпраця з іншими відділами для збору даних та формулювання висновків
  • Використання програмного забезпечення для обробки даних
  • Ідентифікація можливостей для оптимізації процесів та підвищення ефективності
  • Оновлення знань і методів аналізу даних
  • Розробка звітів та аналітичних моделей
  • Підтримка прийняття обґрунтованих ділових рішень на основі аналізу
  • SQL
  • Професійне знання Excel

Навчався в 1 закладі

Тернопільський національний економічний університет

Бухгалтер

Тернопіль, 2013

Володіє мовами

Англійська

середній

Rostyslav

Data analyst

Стрий

Готовий переїхати: Львів

1 000 $

29 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 дні тому