Працювала в 6 компаніях   12 років 2 місяці

IT, Послуги для населення - інше, Торгівля роздрібна / Retail, Автомобільна промисловість та Автобізнес, FMCG, Будівництво

Лідогенератор

Назву компанії приховано

IT

11 місяців

01.2021 - 12.2021

Надання послуг з пошуку і наповнення та коректування існуючої бази даних Bitrix новими лідами з урахунком потреб клієнта по якості і кількості нових лідів .Внесення контактів до Бази Даних клієнтів замовника . Звільнена за власним бажанням.

Відеомонтажер

Назву компанії приховано

Послуги для населення - інше

6 років 8 місяців

04.2010 - 12.2016

Спілкування з клієнтами, виявлення потреб та смаків клієнтів стосовно монтажу, музики та інших деталей, ведення переписок та спілкування. Підготовка матеріалів до монтажу, корекція кольору, виявлення і видалення браку. Підбір музичного супроводу відео та аудіо ефектів з урахуванням сучасних тенденцій і смаків клієнта. Багатокамерний монтаж. Створення відеокліпів, короткометражних фільмів, а також повного фільму. Розробка та підготовка POS матеріалів. Наповнення сайту, написання корисних статей. Відслідковування сучасних тенденцій в галузі відеомонтажу

Адміністратор картинної галереї (за сумісництвом)

Назву компанії приховано

Торгівля роздрібна / Retail

4 роки 5 місяців

06.2012 - 11.2016

викладка і продаж товару, ведення торгів і підготовка супровідних документів. Розробка, планування і проведення маркетингових заходів. Підготовка та підрахунок маркетингових бюджетів. Ведення бази клієнтів. Підготовка та відправка інтернет замовлень. Підготовка і проведення виставок .Співпраця з ЗМІ та рекламними агенціями. Складання щомісячних фінансових звітів. Проведення щомісячного переобліку.

Менеджер з маркетингу та реклами

Назву компанії приховано

Автомобільна промисловість та Автобізнес

3 роки 1 місяць

02.2007 - 03.2010

Розробка, планування і проведення маркетингових заходів. Підготовка та підрахунок маркетингових бюджетів. Участь у розробці програм по стимулюванню клієнтів, опитування, ведення бази клієнтів. Робота з корпоративним сайтом компанії , підготовка та ретуш фото товару, опис продукції – копірайтинг, пошук та переклад з іноземних джерел технічних характеристик товару, оновлення цін на сайті. Підготовка рекламних текстів і матеріалів для преси і корпоративного сайту, створення рекламних слоганів. Підготовка і проведення виставок в Києві (повний цикл).Співпраця з ЗМІ та рекламними агенціями. Внутрішній PR – розробка та втілення корпоративного брендованого одягу для співробітників. Співпраця з клієнтами гурт. Складання щомісячних фінансових звітів.

Менеджер з маркетингу та реклами

Назву компанії приховано

FMCG

1 рік

06.2006 - 06.2007

Розробка різноманітних акцій по різноманітним ТМ разом з представниками компаній. Проведення консультацій по механізмам проведення акцій, фото та відео звіти. Укладання договорів - оренда рекламних площин, Побудова планограми торгового залу. Підтримка відносин з партнерами, нагадування про виплати по боргам, нарахування і відслідковування виплат за заборгованостями. Проведення ділових перемовин. Оформлення, підготовка і друк плакатів, цінників, додаткових POS матеріалів. Організація і контроль за роботою мерчендайзерів і продавців – консультантів. Складання щомісячних фінансових звітів. Звільнена за власним бажанням.

Секретар

Назву компанії приховано

Будівництво

6 місяців

09.2005 - 03.2006

Прийом та реєстрація вхідних документів. Прийом та надсилання вихідних документів. Прийом документів від працівників організації для передачі на розгляд керівництву, виготовлення документів за встановленою формою (на бланках) для копіювання та розмноження. Передача працівникам організації документів, що надійшли від керівництва з резолюціями, направляються відповідно до наявних в організації вказівок розподілу документів, що надійшли після виготовлення, копіювання (розмноження). Контроль за виконанням документів та доручень керівництва. Оформлення та зберігання документів, а також печаток, штампів та бланків. Складання та виготовлення документів відповідно до доручень та вказівок керівництва, виготовлення та видача копій. Забезпечення безпеки та впорядкованості документів. Підготовка штатних засобів оргтехніки та робочого місця. Організація прийому відвідувачів, виклик співробітників організації. Організація телефонних переговорів, видача довідок по телефону. Підготовка службових відряджень керівництва, нарад, засідань. Підготовка матеріалів за вказівкою керівництва, збирання даних, формування таблиць, аналіз.Звільнена за власним бажанням.

Ключова інформація

Комунікабельна, відповідальна, вмію аналізувати;

Користуюсь тайм менеджментом;

Старанність і увага до деталей;

Націлена на результат;

Швидко навчаюсь новому;

Вишуканий смак і музичний слух, вмію бачити прекрасне;

Постійно підвищую професійний рівень;

Всебічно розвинена, слідкую за тенденціями;

Приймаю конструктивну критику.

Навчалась в 1 закладі

Одеський національний політехнічний університет

менеджмент зовнішньо економічної діяльності

Одеса, 2005

Володіє мовами

Англійська

середній

Українська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Художня фотографія

Одеса, 2006

Навчилась зйомці на дзеркальний фотоаппарат, побудову фотоаппарату, вмінню правильно компонувати знімки, редагувати фото

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Впевнений користувач ПК: Excel, Google Docs, Ms Office, Adobe Acrobat DC, Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premiere, Adobe After Effect, Adobe Animate, Adobe Audition, Canva, Inshot , Chat GPT (AI)

Анонімний пошукач

Контент-менеджер віддалено

Одеса

Готовий переїхати: Київ, Львів, Дніпро, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Миколаїв, Харків, Хмельницький, Ужгород

18 000 грн.

40 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому