Працювала в 1 компанії   1 рік 1 місяць

Освіта

Шкільний психолог

Школа - логопед

Освіта

1 рік

01.2022 - 01.2023

РЕЗЮМЕ

Особисті дані

Ім’я: Вікторія Юріївна Басюк

Дата народження: 10.08.1977 р. н.

Адреса: м. Рівне, вул. Соборна, буд. 263, кв. 27

Номер телефону: + 380679767088

E-mail: basukviktoria5@gmail.com

Досвід роботи

Досвід роботи практичного психолога в загальноосвітньому закладі – 22 роки, практичним психологом дошкільного закладу – 9 місяців. Спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії.

Освіта та кваліфікація Навчалася в Рівненському державному гуманітарному університеті. Отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Українська мова та література та практична психологія». Здобула кваліфікацію вчителя української мови та літератури, практичного психолога.

Навички

Педагог-тренер Програми «Сприяння просвітницькій роботі «Рівний – Рівному» серед молоді України щодо здорового способу життя».Кризове консультування та розвиток психосоціальної стійкості до стресу у дітей.Медіатор Шкільної служби порозуміння. Робота з восковим планшетом.Пройшла навчання і маю відповідні сертифікати: «Конфліктні ситуації при впровадженні інклюзивної освіти», «Особлива дитина в звичайній школі. Інклюзивна освіта», «Розпізнавання та діагностування дітей з аутизмом», «Сучасні аспекти аутизму», «Психологічна допомога батькам, що виховують дитину в неповних сім’ях”, «Восковий планшет в роботі фахівців допомагаючих професій», «Універсальний тренінг із психічного здоров’я для фахівців першої лінії»

Знання та навичкиіндивідуальні та групові консультації;психодіагностика;проведення корекційних та розвиваючих занять;володіння психодіагностичними методиками.уміння працювати з людьми.

Додаткова інформація дисциплінована, комунікабельна, адекватно реагую на критику, відповідальна, умію працювати в колективі.

Басюк

психолог

Рівне

46 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому