Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працювала в 1 компанії   1 рік 4 місяці

Інше

інженер з охорони праці

Комунальне підприємство

Інше

1 рік 3 місяці

02.2023 - до теперішнього часу

Відповідальна за охорону праці та пожежну безпеку. Штат-250 . З нуля створювала охорону праці на підприємстві, всю документацію. Організовувала навчання для : начальників структурних підрозділів, для працівників, зайнятих роботою з підвищеною небезпекою, та за іншими направленнями. Ведення журналів, перевірка стану охорони праці в структурних підрозділах , ініціювання наказів , оформлення дозвільних документів, декларацій відповідності і т.д. Організовувала закупівлю ЗІЗ, спецодягу та взуття, протипожежного обладнання та всього необхідного для безпечної роботи працівників. Організовувала лабораторні дослідження для атестації робочого місця. Провела атестацію робочого місця самостійно.

Ключова інформація

Відповідальність, уважність, комунікабельність, розробка норм ЗІЗ, Знання КЗпП України

Навчалась в 1 закладі

Вищий навчальний заклад "Відкритий міжнародний університет розвитку людини "Україна"

менеджмент

Миколаїв, 2007

Додаткова інформація

Свій розділ

Допоможу організувати охорону праці на вашому підприємстві, підготувати всі необхідні нормативні акти , документацію, накази з питань охорони праці, організувати всі неохідні навчання , медогляди, атестацію.

Віра

Інженер з охорони праці

Миколаїв

23 000 грн.

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому