Працювала в 1 компанії   3 роки 8 місяців

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Представник, менеджер

представник 8-ми українських тм (EMASS, F&F, Candys, Bessa, Solh, J-London, Sewel, Match denim).

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

3 роки 7 місяців

10.2020 - до теперішнього часу

Контакти: +38-067-2472123

E-mail: Karpukn@ukr.net

Ціль Генеральний менеджер/директор. Операційний директор. Комерційний директор. Керівник першої ланки. Керівник проекту. Директор мережі.

Розгляну будь-які інші цікаві варіанти та пропозиції.

Навички:

Розвиток та створення бізнесу з «нуля»: від ідеї, бізнес-плану до повної окупності та подальшого управління.

Створення, організація та управління проектами будь-якої складності.

Управління декількома проектами одночасно.

Відкриття магазинів з «нуля», управління магазином, мережею магазинів.Відкриття фірми/магазинів з «нуля», управління магазином, мережею магазинів в Європі.Запуск інтернет-магазину з «нуля». Успішна співпраця з інтернет магазинами-партнерами. Адаптація та запровадження облікової системи на базі 1С: Підприємство 8. Управління торговим підприємством для України. Реорганізація компанії, побудова системних компаній, стандартизація бізнес-процесів.Умію створювати, виховувати високопрофесійні команди та керувати ними. Запровадження оптимальної системи оплати праці, преміювання та мотивації персоналу.Успішний досвід проведення аудиту торгівельних об’єктів. Успішний досвід плідної співпраці з ТЦ, ТРЦ, ТОЦ. Маю клієнтську базу гуртових покупців та корпоративних клієнтів. Досвід в сфері франчайзингу. Від створення проекту, подготування бренд-буків та повного юридичного пакету, до пошуку та продажів. Подальший супровід франчайзингових контрактів. Успішний досвід в организації та участі українських/міжнародних виставках.Досвід організації fashion-показів та проведення PR мероприємств.Знаю fashion-ринок, маю велике коло знайомств в fashion індустрії.Водійські права категорії В, особистий автомобіль. Знання мов: Українська – рідна, вільноАнглійська – А2, в процесі активного вивченняПольська – Elementary, в процесі активного вивчення

Досвід:

10.2020 – теперішній час представник 8-ми українських тм (EMASS, F&F, Candys, Bessa, Solh, J-London, Sewel, Match denim).

- організація та участь в міжнародних виставках в Україні

- гуртові продажі, збільшення клієнтської бази

- формування та

Наталія

Менеджер по продажам

Київ

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 2 тижні тому