Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 5 компаніях   13 років 3 місяці

Нерухомість та Девелопмент, IT, Торгівля роздрібна / Retail, Телекомунікації / Зв'язок, Банки

Головний інженер з експлуатації

ТОВ Авалон Фесіліті Сервіс

Нерухомість та Девелопмент

2 роки 10 місяців

06.2021 - 04.2024

управління технічною службою (13 чол. у підпорядкуванні) реформування та структурування технічної служби; підбір кадрів техслужби, формування чек-листів, впровадження програмного софту для організації оперативного реагування технічною службою на заявки клієнтів; забезпечення справності та надійності роботи інженерних мереж та обладнання (протипожежних систем в т.ч.), планування поточних та організація аварійних ремонтів обладнання; налагодження процесу закупівель матеріалів для технічної служби; бюджетування; робота з підрядниками, видача технічного завдання на реконструкцію мереж та контроль за проведенням, приймання робіт у виконавця; забезпечення комерційних приміщень всіма видами енергоносіїв, робота з енергопостачальними організаціями (укладення угод; видача, погодження та виконання технічних умов на реконструкцію чи нове підключення;); організація технічної експлуатації житлових будинків, що перебувають в управління компанією; приймання від забудовника інженерних мереж будинку (протипожежних систем в т.ч.) та технічної документації, формування переліку недоліків та порушень допущених забудовником, формування паспортів житлових будинків, проведення розпусків квартирних обліків електропостачання, водопостачання, теплопостачання.В управлінні перебувають такі об’єкти у м. Львові: БЦ “Футура”, БЦ “Пента Л”, БЦ “Лінкор”, ТЦ “Нью Пойнт”, готелі “ІбісСтайлс”, “ІбісРед”, “Грюнер”, а також житлові будинки: ЖК “Авалон Люкс”, ЖК “А37”, ЖК “Авалон Флекс”, ЖК “Авалон Ярд”, ЖК “Авалон АП” та ряд невеликих комерційних приміщень площею до 1000м2.Безпосередньо на рівні користувача експлуатую три трансформаторні підстанції 6/0,4кВ (оперативні перемикання, виведення в ремонт тої чи іншої лінії), 25+ припливно-витяжних установок з різними типами нагрівачів та охолоджувачів (діагностика коректної роботи, налаштування та зміна параметрів, підбір та формування режимів роботи), 6 чілерів та 8 дахових котелень, 6 дизель-генераторів потужністю від 30кВА до 500кВА, велика кількість різного типу систем кондиціонування.Безпосередньо організував та управляв процесом реконструкції сторони 0,4кВ трансформаторної підстанції БЦ “Футура” з влаштування автоматичного вводу резерву (АВР) та підключення дизель-генератора 500кВА, безпосередньо організував та управляв процесом реконструкції вузла обліку газу та газифікації об’єкту БЦ “Лінкор”, також організував реконструкцію ввідно-розподільчих пристроїв (ВРП) з влаштуванням АВР, РВР та підключенням дизель-генераторів на ТЦ “Нью Пойнт”, готелях “ІбісСтайлс”, “ІбісРед”, “Грюнер”.

Інженер-енергетик

VITech

IT

1 рік 6 місяців

12.2019 - 06.2021

забезпечення надійної та безперебійної роботи інженерних мереж та обладнання у приміщеннях офісів компанії, планування та проведення планово-попереджувальних ремонтів та формування графіків технічного обслуговування мереж та обладнання; організація, контроль та нагляд за проведенням регламентних робіт; відповідальність за електрогосподарство підприємства, розробка та контроль за дотриманням організаційних та технічних заходів з безпечної експлуатації електроустановок; експлуатація систем вентиляції та кондиціонування. Ведення бюджету витрат на комунальні послуги, на послуги з проведення ремонту та технічного обслуговування обладнання; Розробка інструкцій для підлеглих працівників та орендарів офісних приміщень, проведення інструктажів. робота з енергопостачальними та контролюючими організаціями; укладання нових угод на постачання енергоносіїв, досвід роботи з підрядними організаціями; досвід управління людьми (1 чол.). Відповідальність за пожежну безпеку об'єкту, організація та проведення навчальної евакуації персоналу з об'єкту, організація заходів з пожежної безпеки у приміщенні компанії, забезпечення надійної роботи систем пожежогасіння та пожежної сигналізації.

Головний інженер з експлуатації

Метро Кеш енд Кері Україна

Торгівля роздрібна / Retail

3 місяці

08.2019 - 11.2019

забезпечення безперебійного електропостачання, водопостачання, холодопостачання та надійної роботи інженерних мереж торгового центру; планування їх поточних ремонтів; організація, контроль та нагляд за проведенням регламентних робіт; відповідальність за електрогосподарство підприємства, розробка та організація заходів з безпечної експлуатації електроустановок споживачів; експлуатація, організація проведення технічного обслуговування та ремонтів трансформаторної підстанції 6/0,4кВ, дизель-генераторної установки (550кВт), джерел безперебійного живлення, систем вентиляції та кондиціонування, газових котлів (890кВ і 595Кв). Контроль витрат на комунальні послуги, планування бюджету витрат на комунальні послуги, на послуги з проведення ремонту та технічного обслуговування обладнання; Роботи з приладами обліку енергоносіїв, організація їх повірок. досвід роботи з енергопостачальними та контролюючими організаціями; досвід роботи з підрядними організаціями; досвід управління людьми (3 чол.). організація ремонту та технічного обслуговування електронавантажувачів та електроштабелерів.

інженер з експлуатації приміщень

Kyivstar/Київстар

Телекомунікації / Зв'язок

2 роки 10 місяців

10.2016 - 08.2019

забезпечення безперебійного електропостачання, контроль за станом інженерних мереж приміщень, забезпечення їх безперебійного функціонування; планування їх поточних ремонтів; організація, контроль та нагляд за проведенням регламентних робіт; відповідальність за електрогосподарство підприємства, розробка та організація заходів з безпечної експлуатації електроустановок; експлуатація, організація проведення технічного обслуговування та ремонтів дизель-генераторної установки (650кВт), джерел безперебійного живлення, систем вентиляції та кондиціонування. Контроль витрат на комунальні послуги, планування бюджету витрат на комунальні послуги, на послуги з проведення ремонту та технічного обслуговування обладнання; Роботи з приладами обліку енергоносіїв, організація їх повірок; дрібний ремонт електромереж. Розробка інструкцій для підлеглих електриків. досвід роботи з енергопостачальними та контролюючими організаціями; досвід роботи з підрядними організаціями; досвід управління людьми (3 чол.).Організація пропускного режиму приміщень, розробка інструкцій для працівників фізичної охорони; експлуатація, організація ремонту та технічного обслуговування системи контролю доступу Відповідальність за пожежну безпеку об'єкту, організація та проведення навчальної евакуації персоналу з об'єкту, організація заходів з пожежної безпеки у приміщенні компанії, забезпечення надійної роботи систем пожежогасіння та пожежної сигналізації.

головний спеціаліст відділу експлуатації

КРЕДОБАНК, АТ

Банки

5 років 8 місяців

02.2011 - 10.2016

Забезпечення безперебійного електропостачання, надійної роботи та справного стану інженерних мереж електропостачання, водопостачання, газопостачання та відповідного обладнання: трансформаторна підстанція 6кВ/0,4кВ; дизельні та бензинові генераторні установки (від 10 до 650кВА), джерела безперебійного живлення ups, кондиціонери, осушувачі повітря, газові котли і т.п., укладання та контроль за виконанням договорів на обслуговування та ремонт обладнання, пошук та робота з підрядними компаніями. Участь у відкритті нових відділень банку з сторони забезпечення електропостачання, підключення до електропостачання нових відділень банку. Організація ремонтно-будівельних робіт приміщень відділень банку.Ведення переговорів, ділової переписки та укладання та супровід договорів з енергопостачальними підприємствами, організація виконання вимог та приписів енергопостачальних підприємств, контроль за витратами на комунальні послуги, опрацювання та контроль за вчасною оплатою рахунків на комунальні послуги із всіх відділень банку на території України, планування бюджету витрат на комунальні послуги, пошуки, пропозиція та реалізація шляхів економії коштів витрат на комунальні послуги.

Навчався в 1 закладі

Львівський національний аграрний університет

енергетика с.г. виробництва

Львів, 2010

Михайло

Головний інженер з експлуатації, керівник технічного відділу, інженер-енергетик

Львів

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому