Працювала в 5 компаніях   7 років 7 місяців

Медицина та Охорона здоров'я, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

Адміністратор

Аксіома, Медичний центр

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 11 місяців

11.2022 - до теперішнього часу

Приватна клініка з реабілітації «Аксіома» - з листопаду 2022 р. Контроль запису та виконання плану реабілітацій. Розрахунок клієнтів та налагодження праці лікарів, відкриття графіків, контроль якості наданих послуг, співпраця з страховими компаніями, лабораторією та іншими медичними закладами міста. Прийом дзвінків, обробка електронної пошти , складання персональних графіків реабілітації, Консультація про послуги клініки та їх вартості, запис пацієнтів на прийом, зустріч пацієнтів та відповіді на їх запитання, вирішення конфліктних ситуацій, ведення документації, включаючи створення пацієнтських карток та архівування.

Администратор

ПП "ТЕСЛА "

Медицина та Охорона здоров'я

2 роки 10 місяців

10.2019 - 08.2022

Приватна клініка “ТЕСЛА” - жовтень 2019- серпень 2022; головний адміністратор. Контроль виконання обов'язків адміністраторів та операторів, навчання нових працівників, контроль якості наданих послуг, відкриття графіків клініки, робота з системою DocDream та касою, вирішення конфліктних ситуацій, розробка систем мотивації працівників, прийом дзвінків та обробка електронної пошти, взаємодія зі страховими компаніями та моніторинг конкурентів.

Администратор

Reikartz Hotel Group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

11.2018 - 10.2019

Готель Reikarz Chernihiv – (листопад 2018-жовтень 2019) адміністратор рецепції. Праця з системою Servio, касовим апаратом, ведення КОРО, внутрішньої документації та звітів, робота з стандартами готелю, контроль виконання завдань та поселення/виселення гостей, вирішення конфліктних ситуацій, взаємодія з іншими службами готелю, прийом дзвінків та обробка електронної пошти.

Менеджер по туризму

"МОРЕ ТУРОВ"

Туризм / Подорожі / Пасажирські перевезення

3 місяці

07.2018 - 10.2018

Туристична агенція «МОРЕ ТУРОВ» - липень 2018-жовтень 2018 рр. м. Чернігіврозробка нових турів, покращувати, розвивати вже готові продукти, участь в ворк-шопах;реалізація туристичних продуктів;консультація агентства та клієнтів про специфіку курортів, по готельній базі, про екскурсійні програми тощо;комунікація з приймаючою стороною, оперативне вирішення проблем і ситуації.

АДМИНИСТАТОР, БАРИСТА

Кавярня «Фіглорай»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

02.2017 - 05.2018

Кавярня «Фіглорай» - бариста, робота з дітьми в кімнаті забав, приготування десертів та морозива, праця з касовим апаратом та системою check-in кімнати забав, офіціант – лютий 2017- травень 2018 рр. Польща

Навчалась в 1 закладі

НУХТ

ТУРИСТИЧЕСКИЙ И ОТЕЛЬНЫЙ БИЗНЕС

Киев, 2012

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

рідна

Українська

рідна

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички

Комп’ютерні навичкиВільне володіння комп'ютерними програмами (Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft PowerPoint); активне користування соціальними мережами; впевнений користувач міжнародних систем бронювання, готельною системою Servio, медичними програмами DocDream та Lakmus.Особисті рисиЖиттєва позиція: активна, прагну до пізнання нового, відповідальна, пунктуальна, маю організаторські здібності.Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно й аргументовано; доброзичлива, комунікабельна, дисциплінована, цілеспрямована, легко навчаюсь, критику та зауваження сприймаю не як образу, а як приклад для професійного вдосконалення. Шкідливих звичок не маю.

Кристина

Адміністратор, менеджер проектів

Чернігів

18 000 грн.

29 років

проектна робота, повна зайнятість

Характер роботи: позмінна робота, віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 3 місяці тому