Працювала в 4 компаніях 2 роки 5 місяців
Промисловість та Виробництво, АПК (Агропромисловий комплекс), Освіта
Технік лаборант
Житомирська ласощі
Промисловість та Виробництво
1 місяць
02.2024 - 03.2024
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Адаптація до нових умов роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Лаборант
NIK
Промисловість та Виробництво
8 місяців
03.2023 - 11.2023
- Проведення лабораторних досліджень та аналізів
- Запис та аналіз результатів досліджень
- Підготовка зразків та обладнання для експериментів
- Дотримання процедур безпеки та санітарних норм у лабораторії
- Виконання розрахунків та підготовка звітів за результатами досліджень
- Участь у розробці нових методів та протоколів досліджень
- Зберігання лабораторних матеріалів та забезпечення їх наявності
- Співпраця з іншими відділами та зовнішніми організаціями
Лаборант виробництва
Tevitta
АПК (Агропромисловий комплекс)
3 місяці
06.2022 - 09.2022
- Проведення аналізів та випробувань виробів на відповідність технічним вимогам та стандартам
- Використання спеціалізованого обладнання для контролю якості та параметрів виробів
- Ведення документації та реєстрація результатів випробувань
- Співпраця з іншими відділами виробництва для вирішення питань якості
- Дотримання вимог техніки безпеки та стандартів виробничих процесів
- Утримання та обслуговування лабораторного обладнання
- Виявлення та аналіз відхилень у якості виробів
Майстер виробничого навчання
БРЦПО у Черкаській області
Освіта
1 рік 1 місяць
09.2020 - 10.2021
- Організація та проведення навчальних занять для учнів
- Розробка навчальних програм та планів
- Підготовка навчальних матеріалів та обладнання
- Контроль за успішністю та відвідуваністю учнів
- Консультування учнів щодо навчання та кар'єри
- Проведення практичних занять та майстер-класів
- Ведення документації щодо навчального процесу
- Участь у педагогічних нарадах та семінарах
- Підвищення кваліфікації та розвиток професійних навичок
- Забезпечення дотримання техніки безпеки під час занять
Ключова інформація
- Маю розуміння та досвід проведення аналізів та випробувань виробів на відповідність технічним вимогам та стандартам
- Використання спеціалізованого обладнання для контролю якості та параметрів виробів
- Ведення документації та реєстрація результатів випробувань
- Співпраця з іншими відділами виробництва для вирішення питань якості
- Дотримання вимог техніки безпеки та стандартів виробничих процесів
Навчалась в 1 закладі
Смілянський коледж харчових технологій Національного університету харчових технологій
Харчові технології
Сміла , 2020
Володіє мовами
Французька
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
Базові принципи працевлаштування на фін грамотності
2024
Додаткова інформація
Комп'ютерні навички
Маю середній рівень користування.
Вмію працювати з :
текстовими редакторами;
надсилання електронних листів;
електронними таблицями.
Вмію працювати з :
текстовими редакторами;
надсилання електронних листів;
електронними таблицями.
Водійське посвідчення
Планується.
Громадська діяльність
Так.
Стажування
Завжди за, нові набуття навичок незавадять.
Особисті якості
Нездатна працювати під натиском.
Маю нестандартне мислення.
Відповідальна
Незалежна
Мотивую та підтримую інших
Злегкістю вмію розв'язувати проблеми, і не допускати до їх виникненню.
Маю нестандартне мислення.
Відповідальна
Незалежна
Мотивую та підтримую інших
Злегкістю вмію розв'язувати проблеми, і не допускати до їх виникненню.
Захоплення та інтереси
Захоплююся кулінарією та туризмом.
Наталія Сергіївна
Наталія Сергіївна
Лаборант виробництва
Житомир
повна зайнятість, неповна зайнятість
Характер роботи: сезонна / тимчасова робота
Оновлено 1 місяць тому