Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 4 компаніях   18 років

Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Директор

ФОП Квітовський С.О.

Транспорт та Логістика

9 років 9 місяців

08.2014 - до теперішнього часу

Надання транспортно-експедиторських послуг торговим компаніям. Забезпечення функцій складської та транспортної логістики для філій компаній. Робота з кур'єрськими службами доставки. Ведення переговорів із перевізниками, оформлення та контроль договорів, робота з автотранспортом – його замовлення по Україні. Оформлення та проведення документів для транспортування вантажу згідно із законодавством, контроль вантажу в ході слідування. Організація вантажно-завантажувальних робіт. Формування звітності. Досвід роботи перевезення товарів для сільського господарства та техобладнання.

Начальник відділу логістики

Агрейн Транс, ООО

Транспорт та Логістика

1 рік 2 місяці

09.2022 - 11.2023

Розподіл роботи автопарку (зерновози 86 авто) на потреби холдингу (відвантаження до портів, збирання врожаю). Контроль роботи диспетчерів. Пошук клієнтів із перевезення зернових культур. Ведення документації. Робота з 1С, Navision, Wialon – багатофункціональна система GPS.

Логист

ТОВ АХАРТ, ТОВ ГУТ. Продовольча компанія АМ, ТОВ МОНСАР.

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

10 років 4 місяці

09.2007 - 01.2018

Пошук перевізників, ведення переговорів, оформлення та контроль транспортних та видаткових документів. Контроль залишків. Організація завантаження та вивантаження. Спостереження за транспортом (авто, ЖД). Веде документообіг. Робота у складі, інвентаризація.

Оператор по обработке транспортных документов

ТОВ ЮВЕНТА, Торговая Компанія

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

1 рік 2 місяці

06.2006 - 08.2007

Розподіл товару по філіях та торгових точках, відправлення продукції транспортом компанії та найманим транспортом. Оформлення транспортних документів Планування та контроль замовлень, переміщення товару, склад (1С), планування навантажень товару зі складів. Ведення обліку транспортних витрат та їх мінімізація. Ведення складського господарства.

Ключова інформація

Пошук перевізників, ведення переговорів, оформлення та контроль транспортних та видаткових документів. Планування та контроль замовлень, переміщення товару, склад, планування навантажень товару зі складів. Контроль складу. Маю власну базу перевізників. Впевнений юзер ПК (MS Office, Internet, 1С), офісної техніки. Мобільність є особистий транспорт. Комунікабельний, оперативний, відповідальний.

Навчався в 2 закладах

Одесский национальный политехнический университет

Машиностроительный. Автомобили и автомобильное хозяйство

Одесса, 2005

ПТУ 39

Водитель кат."В", "С"

Запорожье, 1997

Курси, тренінги, сертифікати

Организация международной логистики

2019

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

В, С

Сергій Олександрович

Транспортный логист

Одеса

20 000 грн.

45 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 1 місяць тому