Працювала в 1 компанії   2 роки 11 місяців

Промисловість та Виробництво

Інженер з якості

AВ InBev Еfes

Промисловість та Виробництво

2 роки 10 місяців

04.2021 - 02.2024

•Ініціація відбору проб продукції та дослідження відповідно до вимог стандартів і технічних умов.
• Контроль правильності і своєчасності оформлення протокольних документів. •Контроль якості вхідної сировини, умов і термінів зберігання продукції.
•Калібрування та налаштування приладів вимірювання.
• Проведення аналізу якісних показників зернових культур при прийманні, зберіганні та відвантаженні по усім показникам якості, передбаченими нормативною документацією та контрактами( вологість, екстрактивність, розсів, сторонні включення та сміттєва домішка ,шкідники )
• Ведення лабораторних журналів та своєчасне внесення результатів дослідження
• Проведення розслідувань при надходженні претензій і скарг
споживачів і клієнтів.
•Проведення дегустації сировини, напівпродуктів і готових продуктів відповідно до вимог і політик компанії.
•Забезпечення відповідності стандартів якості і HACCP( аналіз ризиків та визначення ККТ)
•Відстеження схеми фізико - технологічного контролю виробництва
•Проведення лабораторних аналізів, досліджень, випробувань
сировини, матеріалів
і готової продукції згідно ISO 22000 та ISO 9001
•Приготування
хімічних розчинів з метою
виконання аналізів
•Здійснення зберігання
та контроль за зберіганням
прекурсорів.
•Приймання участі під час проведення
аудитів
•Управління готовою продукцією та напівпродуктами у системі SAP( ставлення та зняття з контролю якості,ставлення та зняття з блоку,подовження строку придатності )
•Контроль за роботою ліній пакувального виробництва
•Участь у проведенні тестів у пакувальному виробництві , оформлення
протоколів тестування.
•Підготовка якісних посвідчень на
готову продукцію.
•Стеження
за виконанням графіку
проведення дезинфекції, СІР на виробництві.

Ключова інформація

Впевнений користувач ПК (Excel, Word, PowerPoint,outlook)
Аналітичні здібності, комунікабельність, гнучкість

Навчалась в 1 закладі

Харківський коледж інформаційних технологій національного аерокосмічного університету ХАІ

Інформаційні системи та технології

Харків, 2009

Володіє мовами

Англійська

середній

Російська

вільно

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Безпечність харчових продуктів

Харків, 2024

Сучасне законодавство,сумлінний виробник, відповідальний споживач.

Додаткова інформація

Про себе

Відповідальна, комунікабельна, ініціативна

Nataliia Aleksandrivna

Інженер з якості

Харків

25 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 3 дні тому