Працювала в 1 компанії   6 років 11 місяців

Послуги для населення - інше

Методист

Луганський обласний центр соціальних служб

Послуги для населення - інше

6 років 10 місяців

09.2017 - до теперішнього часу

- Маю досвід організації та проведення підготовки кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, патронатні вихователі, опікуни, піклувальники, наставники, усиновлювачі (згідно з вимогами діючого законодавства) за програмою ПРАЙД, за результатами якої готую рекомендації службі у справах дітей щодо можливості влаштування в їх сім’ї дітей.

- Організовую та здійснюю навчально-методичну роботу щодо надання соціальних послуг особам, окремим соціальним групам, які перебувають у складних життєвих обставинах, з урахуванням сучасного досвіду й вимог відповідних міжнародних стандартів.

- Організовую та проводжу семінари та тренінги з питань організації проведення соціальної роботи та надання соціальних послуг для працівників закладів, установ, що надають соціальні послуги у відповідних адміністративно-територіальних одиницях, фахівців із соціальної роботи, посадових осіб районних держадміністрацій, органів місцевого самоврядування, працівників служб у справах дітей.

- Розробляю та впроваджую програми навчання, підвищую професійну компетентність/кваліфікацію та проводжу тренінгові навчання для працівників закладів, установ, що надають соціальні послуги у відповідних адміністративно-територіальних одиницях, фахівців із соціальної роботи, посадових осіб районних держадміністрацій, органів місцевого самоврядування, працівників служб у справах дітей, патронатних вихователів, кандидатів у прийомні батьки, батьки-вихователі, наставники, усиновлювачі (згідно з вимогами діючого законодавства), опікунів/піклувальників.

- Надаю методичну допомогу працівникам надавачам соціальних послуг щодо змісту програм з надання соціальних послуг, форм, методів роботи.

- Поширюю досвід роботи установ, закладів та організацій, фахівців із соціальної роботи з питань надання соціальних послуг вразливим верствам населення в адміністративно-територіальних одиницях.

Навчалась в 1 закладі

Слов'янський державний педагогічний університет

Психологія

Славянск, 2006

Володіє мовами

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Юлія

соціальний працівник/психолог

Дніпро

39 років

Активно шукає роботу

проектна робота, неповна зайнятість, повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому