Працював в 5 компаніях   10 років 5 місяців

Промисловість та Виробництво, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

Координатор сервісної групи

Atlas Copco Ukraine, LLC

Промисловість та Виробництво

9 місяців

09.2023 - 06.2024

Планування та контроль робіт інженерно-технічного складу по території України, ведення переговорів з замовниками, формування актів виконаних робіт і підтримка системи документообігу відділу обслуговування, співпраця з відділом логістики з питань доставки запчастин, участь в процесі фінансового закриття періоду, частково виїзди в складі сервісної групи на ремонти та технічна підтримка клієнтів.

Інженер з ремонту та налагодження

Atlas Copco Ukraine, LLC

Промисловість та Виробництво

4 роки 2 місяці

07.2019 - 09.2023

Виконання ремонту, обслуговування та налагодження компресорного і супутного обладнання. Робота з електричними компонентами та електросхемами, прошивка і налаштування блоків керування. Технічна консультація представників замовника, проведення інструктажів. Ведення внутрішньої звітної документації по відрядженням, використанням службового авто, тощо. Ведення зовнішнього документообігу з представниками замовника в оформленні перепусток, подачі заявок, допуску до робіт, гарантійним випадкам, тощо.

Інженер-конструктор (машинобудування)

ТОВ «МайстерМілк» (ТОВ «Фудмаш»), mastermilk.com

Промисловість та Виробництво

2 роки

03.2017 - 03.2019

Розроблення обладнання для харчової промисловості з наступним контролем від закупівлі матеріалів/комплектуючих, до запуску обладнання у замовника. Розрахунок та підбір пневматичного приводу, електроприводу, мотор-редукторів, тощо. Написання технічних паспортів.

слюсар з ремонту технологічних установок 4-го розряду

ПАТ «Укртатнафта»

Промисловість та Виробництво

1 рік

02.2016 - 02.2017

Обслуговування і ремонт компресорного та насосного обладнання. Контрольні вимірювання та ведення дефектних відомостей. Робота на висоті та в умовах високої пожежо-вибухонебезпеки.

Сервісний менеджер, менеджер з продажу

«Прямі Дистриб`юції», distributions.com.ua

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

2 роки 2 місяці

04.2013 - 06.2015

«Прямі Дистриб`юції», distributions.com.ua (оптовий постачальник в Україну комплектуючих для радіокерованих моделей, безпілотних літальних засобів).

Оформлення документації в 1С, ведення переговорів та обслуговування партнерів. Проведення сервісного обслуговування, ремонту механічної та електричної частини обладнання та компонентів (модульний та поелементний ремонт, виготовлення деталей), технічна інформаційна підтримка клієнтів, підбір та налаштування обладнання.

Ключова інформація

Присутній досвід керування безпілотними наземними, водними та літальними (коптери, гелікоптери, літаки) апаратами (практичний досвід та тренування в симуляторах). Маю право на керування автомобілем, кат.В, стаж з 2010 року, пробіг ~240тис.км. без аварійних випадків.Рівень володіння англійською мовою – pre-intermediate, технічну літературу розумію нормально.Пройдений базовий курс навчання «Перетворювачі частоти та електроприводи» в лабораторії ТОВ «Ампер Сервіс», присутні базові знання та досвід в налаштування перетворювачів частоти та контроллерів для асинхронних та BLDC електродвигунів. Як хоббі, маю майстерню по металообробці зі станками токарно-фрезерної групи, в тому числі з ЧПК. Працюю в системах Kompas, SolidWorks та SolidCam.Присутній досвід капітальних ремонтів ДВЗ з внесенням серйозних допрацювань в конструктив.

Навчався в 3 закладах

ДВНЗ Дніпропетровський «Український державний хіміко-технологічний університет»

«Обладнання хімічних виробництв та підприємств будівельних матеріалів», магістратура

Дінпро, 2014

ДВНЗ Дніпропетровський «Український державний хіміко-технологічний університет»

«Машинобудування», бакалавр

Дніпро, 2013

Коледж Кременчуцького національного університету ім. М. Остроградського

«Обслуговування та ремонт обладнання підприємств хімічної та нафтогазопереробної промисловості»

Кременчук, 2011

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Максим

Інженер, маю діючу бронь

Київ

60 000 грн.

32 роки

Активно шукає роботу

проектна робота, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 тиждень тому