Працювала в 1 компанії   6 місяців

Банки

Оператор контакт центру(вхідна лінія)

А банк

Банки

5 місяців

04.2021 - 09.2021

Скрипник Надія Станіславівна

Бухгалтер ФОП, Помічник бухгалтера Дистанційна вакансія .

Вік: 27 років Місто: Томаківка

Контактна інформація

Телефон: 0991563397 Ел.пошта: skrypnyknadiia12@gmail.com

Освіта

У 2019 році закінчила Запорізький Національний Університет за спеціальністю Фінанси та кредит.

Також у 2023 році пройшла курс по спеціальності Бухгалтерський облік ФОП та BAS бухгалтерія у навчальному центрі ДАНКО.

Досвід роботи

З 2020 по 2021 рік працювала в АТ МЕТАБАНК. Влаштувалась на посаду касира, була відповідальна за прийом платежів від населення, обмін валюти, поповнення карткових рахунків. Через 3 місяці здобула посаду старшого касира і відповідала ще за інкасацію, збереження матеріальних цінностей та роботу з ЮО та ФІО.

З квітня 2021 вирішила рухатися далі та влаштувалася в операційний контакт центр А-Банку (вхідна лінія). За 2 тижні повністю пройшла навчання по продукції банку та консультувала клієнтів у телефонному режимі, а також вирішувала їхні питання.

Особисті якості та навички

З курсу по бухгалтерському обліку ФОП винесла такі знання та навички як: Ведення звітності ФОП 1-3 групи на спрощеній системі оподаткування, ведення ФОП 3-ї групи платника ПДВ та ФОП на загальній системі оподаткування. Повний супровід від відкриття ФОП до подання річних звітів, а також закриття ФОП в разі потреби клієнта. Повне вивчення 1С бухгалтерії, розрахунки з/п.Зі своїх особистих якостей хочу зазначити такі як: цілеспрямованість, емпатійність, вважаю себе стресостійкою, швидкість у навчанні чогось нового та повна відповідальність за зроблену роботу та її якість.

Надія

Бухгалтер ФОП, помічник бугалтера

Томаківка

28 років

повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 2 місяці тому