Працював в 3 компаніях   7 місяців

Медіа / ЗМІ, Шоу-бізнес

Журналіст стажер

ТРК КИЇВ

Медіа / ЗМІ

2 місяці

10.2023 - 12.2023

На стажуванні я відвідував тренінги на телеканалі “Київ”. Де навчали знімати сюжети та навичкам для побудови ефіру, знімав власні сюжети.

Ведучий заходів

AYSINA

Шоу-бізнес

1 місяць

09.2023 - 10.2023

Моїм завданням як ведучого, було презентувати нову колекцію бренду, розповісти про неї та авторку. Також розповісти та подякувати партнерам які допомогли організувати показ у "KOZYN GOLF & COUNTRY CLUB"

Ведучий телепередач

ТРК "Вектор"

Медіа / ЗМІ

2 місяці

10.2022 - 12.2022

Журналіст, ведучий програми "Воїни тилу. Волонтери". Моїм обов'язком на цій посаді було створення програми «Воїни тилу. Волонтери», що складалася з шести серій. Безпосередньо я займався: написанням сценаріїв, виїзними зніманнями, записом ЗК, СТД та монтажем програми.

Ключова інформація

Вміння працювати в Adope Premiere Pro, Octopus.

Організація знімального процесу

Робота у кадрі (рольові СТД )

Розуміння трендів та розповсюдження новин

Ініціативний

Стресостійкий

Навчався в 1 закладі

Київський національний університет культури і мистецтв

Факультет Кіно і телебачення (Теле,-радіожурналіст, ведучий)

Київ, 2026

Додаткова інформація

Університет

Частина мого життя проходить на факультеті Кіно і телебачення КНУКІМ, де здобуваю освіту теле,-радіожурналіста, ведучого. Моїм творчим майстром є народна артистка України Людьмила Деменьтева, у якої в свій час були авторські програми на ICTV, Новому каналі, 2+2 та багатьох інших платформах. Також моїми викладачами є Анастасія Красніцька та Владислав Красніцький що мають колосальний досвід ведучих на різних каналах та програмах

Свій розділ

Вміння знімати сюжети, проєкти, написання текстів, монтаж. Також спілкування з політиками, на моєму досвіді особисті зустрічі з президентом України Володимиром Зеленським, мерами міст Лозова та Славутич, також спілкування з народним депутатом Юлією Світличною. Брав інтерв'ю у посла України до ООН Дениса Ганжи. Займаюся молодіжною політикою, очолював молодіжні організації.

Дмитро Олександрович

Журналіст

Київ

19 років

повна зайнятість

Оновлено 3 місяці тому