Це — візитка кандидата

Користувач залишив свої контакти і бажану посаду. Ви можете зв'язатися з цим кандидатом самостійно і уточнити всі, важливі для вас, деталі.

Працював в 5 компаніях   27 років 5 місяців

Будівництво

Головний інженер

ТРЦ "Будинок торговлі Центральний"

Будівництво

4 місяці

01.2024 - до теперішнього часу

Організація комплексного обслуговування будівель та комунікацій

Голова Правіліня ОСББ "Культури-3"

ОСББ "Культури-3"

Будівництво

22 роки 3 місяці

02.2002 - до теперішнього часу

Комлектне обслуговання будинку та коммунікацій

Керуючий будинком ОСББ

ОСББ "Джерело Комфорта " Отакара Яроша 24 б

Будівництво

1 рік 4 місяці

06.2022 - 10.2023

Здійснюю комплексне обслуговування та ремонт трьох житлових будинків ОСББ на посадах Керуючого будинку та Голови правління.

Співфінансування за програмою 70/30 у 2017,2018,2019,2020,2021 роках (Тепломережі, х. та г. вода , водовідведення , дитяча площадка, площадка для збирання мусора, фасад дома тоще). Ліквідаціям після 90/10 ; 85/15 ; 97/3 «прилетів» вікна, покрівля, фасадВиграно 2судові позови та стягнуто кошти .Відбити через суд посягання на приміщення ОСББ групи рейдеров (Справа була в Верховному суді України)Підписано договори на оренду рекламних площ.Знижено загальну заборгованість за внесками на 40 відсотків.Співпраця з Депутатами з приводу благоустрою прибудинкової території.

Повне технічне забезпечення будівлі (комунікації та загальнобудівельні роботи), документальне забезпечення (перевірки та звіти бухгалтерія) , безпека (фізична та технічна охорона),работа з підрядними організаціями.

До зони моїх обов’язків зокрема входить:

Контроль технічного стану будівель та споруд, обладнання, інженерних комунікацій будинків.

Контроль справності та збереження всього будинкового обладнання та майна (огорож, сходів, карнизів, водостічних труб, урн, вивісок тощо), та збереження зелених насаджень.

Інформування відповідальної особи Замовника про наявні технічні недоліки.

Організація робіт з підготовки будівель та інженерних систем до експлуатації у зимовий період.

Організація необхідних ремонтних та підготовчих робіт будь якої складності.

За півроку відновив безперебійну роботу інженерних систем 20-ти поверхового житлового будинку, що перебували у вкрай незадовільному технічному стані через тривалу відсутність обслуговування:

- налагоджено роботу дахової котельні

- відрегульовано роботу блоків управління насосів подачі води

- проведено ремонт 4 насосів

- усунуто понад 200 протікань у системі водотеплопостачання

- приведена в робочий стан зливова та стічна каналізація

- налагоджено стабільне електропостачання, освітлення МОП, робота ліфтів, автоматичних шлагбаумів та воріт

- здійснено підключення аварійного генератора для роботи ліфтів, котельні та водопостачання в блекаут

- налагоджено систему контролю доступу

- відновлено герметичність віконних отворів та дверей у МОП

- організовано роботу з капітального ремонту системи водо-, теплопостачання та каналізації під'їзду

- модернізовано роботу системи відеоспостереження

- відновлено облік та документообіг з підрядниками та комунальними службами

Генеральний підрядник капітального будівництва

ТОВ "НПО-5"

Будівництво

6 років 7 місяців

01.2003 - 08.2009

Участь у капітальному будівництві житлових будинків за державні кошти на всіх етапах проекту - від підготовки документації для участі у тендерних торгах до введення об’єктів в експлуатацію.

Керівник будівельного проекту

ТОВ "НПО-5"

Будівництво

12 років

01.1997 - 01.2009

Робота з організації ремонтів житловго фонду та нежитлових будівель у Харківській та Сумській областях. Побудовано у ролі генпідрядника з нуля чотири двопід'їзні п'ятиповерхові будинки .Напірна каналізаційна станція . Відремонтовано приблизно 330 м'яких покрівель, 50 жорстких, у більш 140 підвалах та горищах проведено заміну труб, відремонтовано близько 60 під'їздів та 12 будівель приміщень судів, пофарбовано близько 40 залізничних мостів з металоконструкцій.

Ключова інформація

Маю організаторські здібності, системне мислення, вмію знаходити нестандартні рішення, легко працюю у режимі багатозадачності, швидко орієнтуюсь та здатен приймати оперативні рішення у складних ситуаціях, легко освоюю нову інформацію, енергійний та самоорганізований."Мастер на всі руки". Працював у житлово-комунальному господарстві міста протягом 26 років. Глибоко знаю систему та її проблеми. Маю здібності хорошого організатора та керівника підприємства. У колег ціную професіоналізм, відповідальність, здатність та бажання підвищувати свою кваліфікацію. • Правила і норми охорони праці. Основи бухгалтерського обліку. Основи трудового законодавства .Організація навчання персоналу. Керівництво та участь в ліквідації аварій та наслідків форсмажорних ситуацій. Залучення додаткових фінансових ресурсів на рахунок ОСББ: реклама, використання інженерних мереж, підготовка приміщень з подальшою здачею в оренду, сортування сміття, тощо…Вміння працювати під тиском та в умовах змін. Аналітичний мислення і прийняття рішень. У складних ситуаціях здатний знайти єдине правильне рішення. В складних ситуаціях можу знайти єдине правильне рішення. Лідерські якості та здатність до мотивації команди. Обов’язковий пошук додаткового надходження коштів на рахунок підприємств в залежності від специфіки роботи та можливості планових і позапланових ремонтів . Підбір та контроль персоналу з прибирання, вахтерів та охоронців• Підбір, навчання та повний контроль персоналу. Проведення цінових котирувань на ремонтно-відновлювальні роботи, закупку матеріалів та обладнання.• Робота з боржниками Участь у державних програмах енергоефективності ,наприклад 70/30 . Мені подобається займатися цією роботою, люблю доводити до досконалості.

Навчався в 1 закладі

УЗПИ

Энергетический

Харьков, 1987

Володіє мовами

Російська

рідна

Українська

рідна

Курси, тренінги, сертифікати

Допуск по електробезопасности 4 категории

Харків, 2024

Допуск по безпечній експлуатації ліфтів

Харків, 2024

Допуск по технічній експлуатації теплових установок та мереж

Харків, 2024

Допуск по пожежній безпеці будівель та споруд

Харків, 2024

ФОП 3 групи

Харків, 2001

Додаткова інформація

Сведения о себе

Відкриті КВЕд на ФОП 3 групи: 81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний). 81.21 Загальне прибирання будинків. 81.29 Інші види діяльності із прибирання. 81.30 Надання ландшафтних послуг

81.22 Інша діяльність з прибирання будинків та промислових об'єктів. 68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованогонерухомого майна. 63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у. 43.21 Електромонтажні роботи. 43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування. Маю 4-ту категорію доступу з електробезпек. Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача MS Office, 1С, "Будівельні технології".

Маю досвід роботи з технічною, проектно-кошторисною документацією.

Маю багато разноманітного професійного обладнання та інструмента ,також професійний вимірювальний інструмент. Маю гарній досвід самотужки виконувати работи від малоточного до 1000 вольт, ліфти, котли опалення, водо-теплопостачання, укладання керамічної плитки, монтаж гіпсокартону, штукатурка, шпаклівка, стяжка, покрівля,зварюваня ММА та МІГ, та багато іншого .

Є досвід з контролю за дотриманням норм техніки безпеки та охорони праці.

Маю в користуванні автомобіль мікроавтобус Volkswagen Т-5, та велику різноманітність професійного обладнання та інструменту.

Не підлягаю мобілізації.

Шкідливих звичок та судимостей не маю.

Водійське посвідчення

Маю Водійське посвідчення В ,та авто на дизелі,бензині та газу

Комп'ютерні навички

Володію ПК та різноманітніми програмами

Сергей

ОСББ Управляющий ,Керующий ,Голова Правління

Харків

20 000 грн.

62 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 14 годин тому