Працював в 4 компаніях   33 роки 4 місяці

Промисловість та Виробництво

Головний інженер

ТОВ " НПКФ Кон-Корд Ко"

Промисловість та Виробництво

5 років 2 місяці

05.2017 - 07.2022

Виробництво мідної катанки.Монтаж, запуск лінії безперервного лиття мідної катанки методом верхньої тяги. Монтаж і запуск лінії безперервної екструзії мідної катанки.Розробка технологічної та експлуатаційної документації на технологічні процеси та обладнання. Інженерний супровід і модернізація обладнання. Розробка проекту заводу з виробництва мідної катанки. Інженерне управління монтажем і запуском виробничого обладнання та допоміжних інженерних систем.

Головний технолог

ОКБ ТИТАН

Промисловість та Виробництво

6 років 11 місяців

06.2010 - 05.2017

Нанесення покриттів в вакуумі на стрічку, що безперервно переміщуеться. Розробка технології, технологічної та експлуатаційної документації. Розробка технічних завдань на модернізацію обладнання. Монтаж і запуск обладнання для нанесення покриттів методом електронно-променевого випаровування з подальшою конденсацією на стрічку, що безперервно рухається, в компанії JCC, Токіо, Японія. Навчання персоналу та встановлення технології. Участь у розробці проєкту заводу з виробництва катодної та анодної фольги електролітичних конденсаторів методом електронно-променевого напилення у вакуумі.

ведучий технолог

НДІ УкКонд

Промисловість та Виробництво

14 років 4 місяці

01.1992 - 05.2006

Нанесення покриттів в вакуумі на стрічку що безперервно переміщуеться. Розробка технології отримання катодної фольги електролітичних конденсторів методом електронно-променевого нанесення покриття у вакуумі на стрічку, яка безперервно переміщується.

технолог

завод Катіон

Промисловість та Виробництво

6 років 8 місяців

03.1983 - 11.1989

Виробництво оксидно-єлектролітичних та оксидно-напівпроводникових конденсаторів. Запуск у виробництво нових виробів, розробка і постановка технологічного процесу виготовлення виробів. Розроблення технологічної документації на процеси відповідно до вимог ЄСТД. Технологічний супровід процесів виробництва як технолог Відділу головного технолога, і, згодом, як інспектор Органу Державного приймання продукції.

Ключова інформація

Набір текстів

Розробка технологічної та експлуатаціонної документації, інструкції з охорони праці

Переклад технічної документації з англійської .

Розробка патентної документації.

Оператор електронно-променевої установки

Автор 8 патентів щодо установок і пристроїв для нанесення покриттів у вакуумі методом електронно-променевого напилення, способу одержання катодного й анодного матеріалу для електролітичних конденсаторів.Автор патенту за технологією виробництва мідної катанки способом безперервного лиття з розплаву методом верхньої тяги.

Навчався в 1 закладі

Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»

Електронної техніки

Київ , 1983

Игорь

Інженер

Хмельницький

64 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 6 днів тому