Працював в 1 компанії   1 рік 9 місяців

Медицина та Охорона здоров'я

юрист міжнародного відділу

Медична Група Компаній "Адоніс"

Медицина та Охорона здоров'я

1 рік 8 місяців

09.2020 - 05.2022

Захист інтересів юридичних та фізичних осіб у різних галузях права таких як кримінальні, цивільні, адміністративні, господарські. Оцінка та захист від виникнення ризиків та/або мінімізація від дії таких ризиків. Юридичний супровід діяльності підприємств, керівництво юридичним відділом. Організація діяльності з контрагентами. Підготовка процесуальних документів листів, претензій, договорів, інструкцій та ін. Претензійно позовна діяльність в судах, всіх інстанцій в тому числі третейському. Захист інтересів в органах владних повноважень. Консультування з питань діловодства. Юридичний супровід зовнішньо економічної діяльності. Реєстрація підприємств і окремих структур, об'єднання підприємств. Підготовка документів для участі в тендерних закупівлях та ін. Ведення переговорів, виконання поставлених задач.

Ключова інформація

Знання англійської мови (advanced), української та російської вільно. Впевнений користувач портативним комп’ютером. Наявність водійського посвідчення категорії В.

Навчався в 1 закладі

Товариство з обмеженою відповідальністю "Академія адвокатури України"

міжнародний захист прав людини

Київ, 2009

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Додаткова інформація

Особисті якості

Легко знаходжу спільну мову з людьми. Швидко навчаюсь, знаходжу правильні рішення у нових починаннях, отримую задоволення від здобуття нових навичок та знань. Маю досвід у різних галузях права без особливих проблем знаходжу рішення у питаннях з якими раніше не працював. Схильний до аналізування. У роботі з колегами підтримую дружні стосунки.

Олег

Провідний юрист, адвокат, керівник юридичного департаменту

Київ

45 000 грн.

38 років

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 місяці тому