Працював в 5 компаніях   16 років 3 місяці

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування, Банки, Фінансові послуги

Начальник відділу

ДП "Інформаційні судові системи"

IT - консалтинг / Послуги / Виробництво устаткування

11 років 2 місяці

07.2013 - до теперішнього часу

Здійснення безпосереднього керівництва відділом і забезпечення належної роботи відділу відповідно до напрямів, визначених положень про відділ. Здійснення комплексу заходів по роботі з персоналом, з метою залучення до роботи у відділі працівників необхідних спеціальностей і кваліфікацій. Проведення заходу щодо підвищення трудової мотивації працівників. Участь в складанні проектів перспективних і поточних планів розвитку відділу. Здійснення контролю за безперебійним функціонуванням всіх технологічних ланок відділу. Спільно з відповідними відділами і службами вносив пропозиції щодо вдосконалення технологічних процесів при веденні Єдиного державного реєстру судових рішень. Здійснення контролю за дотриманням норм і положень затверджених галузевими методичними та нормативними документами з організації ведення Реєстру. Контроль за своєчасним виконанням підлеглими працівниками планових завдань і роботи, окремих доручень і завдань. Ініціація укладення договорів, проведення переговорів про укладення договорів, визначення умов договорів, оформлення договорів, контроль за виконанням договорів в межах наданих повноважень. Складання планів робіт, а також звіти про результати виконання планових завдань в терміни, встановлені генеральним директором Підприємства. Контроль за дотриманням правил внутрішнього трудового розпорядку, трудової дисципліни, охорони праці, техніки безпеки і виробничої санітарії.

Менеджер Східного регіону відділу по роботі з боржниками

ПАТ Банк Форум

Банки

1 рік 9 місяців

06.2011 - 03.2013

Координування та контроль роботи відділу в регіоні (Донецька, Луганська обл.), Здійснення методичної, практичної та інформаційної підтримки співробітників відділу в регіоне.Контроль виконавчого провадження на всіх стадіях; Організація розробки способів щодо добровільної та примусової реалізації заставного майна; Участь в проведенні добровільної і примусове котельної реалізації заставного майна при роботі з проблемними активами, продажу (реалізації) заставного майна на аукціонах (прилюдних торгах), і контроль за документальним оформленням їх результатов.Осуществленіе пошуку та візитів до боржників для проведення переговорів спрямованих на погашення кредитної заборгованості, розробка методик і тактик погашення кредитної заборгованості застосовуваних до боржників.

Провідний спеціаліст регіонального відділу по роботі з проблемною заборгованістю

ТОВ "Кредекс"

Фінансові послуги

10 місяців

08.2010 - 06.2011

Здійснення пошуку та візитів до боржників для проведення переговорів спрямованих на погашення кредитної заборгованості, розробка методик і тактик погашення кредитної заборгованості застосовуваних до боржників, здійснення розрахунку реструктуризації боргу, контроль виконання обіцянок боржників щодо здійснення погашення кредитної з адолженності. Аналіз динаміки показників регіонального відділу, розрахунок і ведення звітності для надання вищому руководству.Контроль виконавчого провадження на всіх стадіях; Організація розробки способів щодо добровільної та примусової реалізації заставного майна; Участь в проведенні добровільної і примусове котельної реалізації заставного майна при роботі з проблемними активами.

Старший фахівець відділу по роботі з проблемною заборгованістю

ПАТ "Кредитпромбанк"

Банки

6 місяців

02.2010 - 08.2010

Контроль виконавчого провадження на всіх стадіях; Організація розробки способів щодо добровільної та примусової реалізації заставного майна; Участь в проведенні добровільної і примусове котельної реалізації заставного майна при роботі з проблемними активами, продажу (реалізації) заставного майна на аукціонах (прилюдних торгах), і контроль за документальним оформленням їх результатів.

Спеціаліст регіонального відділу, Управління індивідуальної роботи з боржниками

ТОВ "Європейське Агенство з повернення боргів"

Фінансові послуги

1 рік 10 місяців

04.2008 - 02.2010

Здійснення пошуку та візитів до боржників для проведення переговорів спрямованих на погашення кредитної заборгованості, розробка методик і тактик погашення кредитної заборгованості застосовуваних до боржників, здійснення розрахунку реструктуризації боргу, контроль виконання обіцянок боржників щодо здійснення погашення кредитної заборгованості. Аналіз динаміки показників регіонального відділу, розрахунок і ведення звітності для надання вищому керівництву.

Навчався в 1 закладі

Київський інститут бізнесу та технологій

Фінанси

Київ, 2008

Станіслав

Начальник відділу

Київ

50 000 грн.

41 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 6 годин тому