Працювала в 1 компанії   17 років 8 місяців

Державний сектор

державний реєстратор юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців

Подільська районна в місті Києві державна адміністрація

Державний сектор

17 років 7 місяців

10.2006 - до теперішнього часу

Ключова інформація

РЕЗЮМЕ

П.І.П. : Євтушенко Тетяна Федорівна

Дата народження : 31.03.1977

Сімейний стан : заміжня

Контактний телефон : 097-000-11-91

ОСВІТА

2023 р.– Державний сертифікат про рівень володіння державною мовою

2023-2024 р.р. – Київський національний університет імені Тараса Шевченка (магістр, спеціальність - публічне управління та адміністрування)

2002-2008 р.р.–Національний педагогічний університет ім. М.П. Драгоманова (спеціаліст правознавець)

1999-2004 р.р.–Київський національний лінгвістичний університет (англійська мова та література)

1992-1996 р.р.–Київський педагогічний коледж ім. К.Д. Ушинського (вихователь дошкільного дитячого закладу)

2006 р. – пройшла навчання та перевірку знань з охорони праці та отримала посвідчення інженера з охорони праці

2007 р.–пройшла навчання за професійною програмою підвищення кваліфікації державних службовців

2010 р.–пройшла навчання кандидата на зайняття посади державного реєстратора

2011 р.-отримала Сертифікат учасника тематичного короткострокового семінару «Практика застосування Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності»

ТРУДОВА БІОГРАФІЯ

2023 – державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

2017 –2018 - провідний спеціаліст сектору персоналу та документообігу Департаменту екології та природних ресурсів Київська обласна державна адміністрація.

2016 – 2017 – адміністратор сектору надання адміністративних послуг Центру надання адміністративних послуг Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.

2014-2016 – державний реєстратор відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Деснянського району реєстраційної служби Головного управління юстиції у м. Києві.

2011 – 2014 – державний адміністратор відділу регуляторної політики, підприємництва та видачі документів дозвільного характеру Голосіївської районної в місті Києві державної адміністрації.

2008 – 2011 – головний спеціаліст відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Подільської районної в місті Києві державної адміністрації.

2006 – 2008 – адміністратор відділу з питань розгляду та видачі документів дозвільного характеру Подільської районної у м. Києві державної адміністрації.

2004-2006 – Будівельна компанія ТОВ “Корона-2000” – начальник відділу кадрів та інженер з охорони праці.

2003-2004 – Туристична фірма – секретар-референт.

2002-2003 – Юридична фірма – секретар.

2000-2002 – Київський національний лінгвістичний університет – старший інспектор відділу кадрів та інспектор міжнародного відділу.

1996-2000 –Дитячий дошкільний заклад – вихователь ДОСВІД РОБОТИ

В процесі роботи виконувала наступні професійні обов'язки: діловодство, кадрове діловодство, професійне знання ПК, оргтехніки, оформлення закордонних паспортів, легалізація документів для українських громадян (для виїзду за кордон), робота з виконавчими комітетами (МЗС, Мінюст, центр зайнятості населення (оформлення дозволів на працевлаштування для іноземних громадян). Оформлення віз. Мала доступ до секретних матеріалів.Працюючи начальником відділу кадрів (особовий склад 700 чол.) займалась веденням кадрового діловодства, розробляла посадові інструкції,здійснювала відбір персоналу, взаємодіяла з контролюючими органами. Займалась розробкою посадових інструкцій з охорони праці, технічних регламентів. Проводила роботу по інструктажу працівників будівельної компанії. Здійснювала контроль за дотриманням правил техніки безпеки та проводила контролюючі обстеження об'єктів на будівництві. Під час роботи адміністратором займалась видачею дозволів на розміщення об'єктів торгівлі та сфери послуг. Надавала інформаційно-консультативні послуги щодо видачі та оформлення документів дозвільного характеру щодо ведення господарської діяльності та здійснення інших погоджувальних документів. Приймала, розглядала, реєструвала документи заявників та видавала документи дозвільного характеру. Забезпечувала взаємодію місцевих дозвільних органів та суб'єктів господарювання. Організовувала та координувала міжвідомчий документообіг між виконавчими органами місцевого самоврядування, їх посадовими особами, комунальними підприємствами. Формувала, вела та забезпечувала зберігання дозвільних справ. Здійснювала організаційне та інформаційне забезпечення проведення представниками різних місцевих дозвільних органів спільного обстеження об'єкта, на який видається документ дозвільного характеру. Контролювала за додержанням посадовими особами місцевих дозвільних органів строків розгляду документів дозвільного характеру. Готувала пропозиції щодо вдосконалення процедури видачі документів дозвільного характеру. Займалась розробкою проектів нормативно-правових актів. Співпрацювала з Фондом державного майна України у частині належності юридичних суб'єктів до сфери управління органів державної влади.

Працюючи головним спеціалістом відділу державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців вела діловодство у відділі, розглядала та надавала відповіді на листи, звернення, заяви, запити. Надавала консультації працівникам відділів та служб адміністрацій, податкової інспекції, підприємствам всіх форм власності, установам та організаціям, формувала та зберігала реєстраційні справи, проводила відповідну роботу (виїмки документів із реєстраційних справ юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців) з правоохоронними органами всіх рівнів, виконувала загальну роботу. У Центрі надання адміністративних послуг, працювала з населенням в частині реєстрації, зняття з реєстрації, обміну та видачі паспортів. У секторі персоналу та документообігу Департаменту екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації займалась веденням кадрового діловодства в повному обсязі, підготовкою статистичних звітів, формуванням кадрового резерву, приймала участь в розробці посадових інструкцій. На посаді державного реєстратора юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців займаюсь реалізацією державної політики у сфері державної реєстрації юридичних осіб та фізичних, осіб-підприємців в межах повноважень, наданих Законом України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань» та нормативно-правовими актами, прийнятими на його виконання. Ведення Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань. Проведення реєстраційних дій на підставі судових рішень, що набрали законної сили та ін.Розгляд звернень громадян, підприємств та організацій, посадових осіб, запитів та звернень народних депутатів, інших запитів на інформацію.За час роботи на державній службі у 2007 та 2009 р.р. отримала Грамоти за вагомий внесок у створення матеріальних і духовних цінностей, досягнення високої майстерності у професійній діяльності від голови Подільської районної у м. Києві державної адміністрації.

На сьогоднішній день, закінчуючи навчання в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка за освітньою програмою «Урядування на повоєнних територіях», магістр, спеціальність «Публічне управління та адміністрування» маю велике бажання та можливості приймати участь у відновленні нашої країни.

Навчалась в 3 закладах

Київський національний університет імені Тараса Шевченка

магістр - публічне управління та адміністрування

Київ, 2024

Національний педагогічний університет імені М.П. Драгоманова

правознавство

Київ, 2008

Київський національний лінгвістичний університет

англійська мова та література

Київ, 2004

Тетяна

заступник керівника, керівник відділу

Київ

47 років

повна зайнятість

Оновлено 2 місяці тому