Працювала в 8 компаніях   24 роки 5 місяців

Фінансові послуги, Промисловість та Виробництво, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт, Торгівля роздрібна / Retail, Державний сектор

Бухгалер

ПТ "Ломбард "КЕШ"

Фінансові послуги

9 років

07.2014 - 07.2023

Функції бухгалтера: контроль операцій з РРО та касової дисципліни (постановка та зняття з обліку РРО, реєстрація КОРО по відділеннях, участь у проведенні та оформленні повної інвентаризації на підприємстві в т.ч. заставного майна, ведення договорів та всіх операцій з оренди приміщень, контроль та складання фінансової та статистичної звітності підприємства (1-підприємництво, баланс, Ф2 тощо), облік ОЗ та МШП, облік та списання ТМЦ на підприємстві, банківські операції, ведення 2 ФОП, авансові звіти, тощо.

Бухгалтер

ТОВ "АРМАДА-С

Промисловість та Виробництво

1 рік 6 місяців

02.2012 - 08.2013

Функціональні обов'язки: повне ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку на підприємстві. Формування та складання звітності із заробітної плати, всіх звітів у ДПІ та статистичні звіти

Головний бухгалтер ( єдиний )

ТОВ "Логістик Карго"

Транспорт та Логістика

2 роки 10 місяців

04.2009 - 02.2012

Функціональні обов'язки: повне ведення бухгалтерського, податкового та управлінського обліку по підприємствах ( ТОВ та 2 ПП на загальній системі та єдиному податку).Облік та списання паливно-мастильних матеріалів, облік капітального та дрібного ремонту автотранспорту підприємства, нарахування заробітної плати (15 співробітників), банківські операції. Формування та складання звітності із заробітної плати, всіх звітів у ДПІ та статистику.

Заступник головного бухгалтера

ТОВ "Дніпропетровський комбайновий завод"

Промисловість та Виробництво

1 рік 1 місяць

04.2007 - 05.2008

Функціональні обов'язки: випуск готової продукції, списання ТМЦ у виробництво із використанням затверджених норм, розподіл витрат за об'єктами калькуляції, розрахунок фактичної собівартості продукції що випускається, облік незавершеної продукції; проведення інвентаризації - складання різних видів фінансової звітності з аналізом господарської діяльності.

Заступник головного бухгалтера

ЗАТ "ЮНІКОН"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

7 місяців

08.2006 - 03.2007

Функціональні обов'язки: облік руху ТМЦ, великий документообіг, складання балансу, Ф2-5, декларація з прибутку та ПДВ, статистична звітність, послуги комісійної торгівлі відповідального зберігання ТМЦ, експорт-імпорт ТМЦ, складання та аналіз господарських договорів.

бухгалтер, головний бухгалтер, фінансовий ревізор

Корпорація "ГРАНД С"

Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт

6 років

08.2000 - 08.2006

Облік паливно-мастильних матеріалів, розрахунки з підзвітними особами, складання декларації з ПДВ, статистична звітність, тощо.

Самостійне ведення бух. обліку підприємства, складання всієї податкової, бухгалтерської та статистичної звітності підприємства.

Бухгалтер

ТОВ "Арт-Офіс"

Торгівля роздрібна / Retail

2 роки 2 місяці

06.1998 - 08.2000

головний спеціаліст у відділі бухгалтерії

Казначейство Красногвардійського району

Державний сектор

11 місяців

07.1997 - 06.1998

Ключова інформація

Маю 23 річний досвід роботи в організаціях, що перебувають на загальній системі оподаткування, а також ФОП на єдиному податку та загальній системі. Постійно вдосконалюю та поповнюю свої знання шляхом відвідування різноманітних тренінгів, семінарів у галузі бухгалтерського та податкового обліку, з метою підвищення кваліфікації, відстеження останніх змін у законодавстві та пошуку шляхів мінімізації оподаткування. Володію хорошими знаннями законодавчої бази України та офіційно-ділового стилю оформлення документів та являюсь впевненим користувачем ПК та іншого офісного обладнання. У роботі мені допомагають здатність швидко навчатися, правильно розставляти пріорітети орієнтуючись на бажаний результат, висока працездатність та стрессостійкість.

Навчалась в 2 закладах

2023

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара

радіофізичний факультет

Дніпро, 1995

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Светлана

Бухгалтер

Дніпро

неповна зайнятість, повна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 4 місяці тому