Працював в 6 компаніях   20 років 10 місяців

Торгівля роздрібна / Retail, Промисловість та Виробництво, Енергетика та Енергоносії, Будівництво

Головний енергетик

РУШ, ООО

Торгівля роздрібна / Retail

1 рік 11 місяців

10.2022 - до теперішнього часу

  • Забезпечення безперебійного електропостачання об'єктів Компанії (мережі магазинів понад 1030 торгових точок + 3 Розподільчі центри + будівля центрального офісу).
  • Організація та управління роботою Відділу Головного енергетика в тому числі використовуючи програмні засоби на зразок «Сервіс Деск» /технічна підтримка, в тому числі віддалене керування.
  • Керування енергетичним напрямком штатного електротехнічного персоналу + підрядних організацій. Контроль та коригування виконання планових та аварійних електротехнічних робіт на об'єктах Компанії. Електроустаткування до 10 кВ включно.
  • Розробка та впровадження програм обслуговування інженерних систем, оптимізація алгоритмів реагування на аварійні ситуації. Розробка та контроль виконання графіків ППР по розподільчих центрах Компанії.
  • Безпосередня участь в проектах реконструкції та переоснащення об’єктів Компанії, введення в експлуатацію.
  • Розрахунок та аналіз лімітів енергоспоживання/прогнозного споживання об'єктів та необхідної електричної потужності для перспективних об'єктів.
  • Організація роботи об'єктів від бензинових та дизельних генеруючих установок, у випадках відключення електропостачання по всіх об'єктах Компанії. Режими ТО, перевірок, організація ремонтів.
  • Експериментальна організація роботи об'єктів Компанії від аварійних джерел електропостачання з подальшим масштабуванням. Розгляд/перевірка комерційних пропозицій, кошторисів, актів виконаних робіт, проектної та виконавчої документації (розділ «Е»).
  • Розробка та контроль програм з використання/зниження споживання енергоресурсів;
  • Приймання БМР після капітальних/поточних ремонтів об'єктів від Підрядних організацій та підрозділів Компанії. Контроль гарантійних строки за раніше виконаними роботами, організацію своєчасних гарантійних ремонтів (розділ «Е»).

Начальник управління автоматизації та енергетики

ПрАТ "АРТВАЙНЕРІ"

Промисловість та Виробництво

2 роки 8 місяців

02.2020 - 10.2022

Функції головного енергетика та частково головного інженера. Адаптування графіків ППР підлеглих підрозділів під виробництво. Контроль проведення ППР.
Безпосередня участь в проектах реконструкції та переоснащення підприємства від розробки технічного завдання до введення в експлуатацію.
Проведення аналізу енерговитрат, обгрунтування доцільності переоснащення, розгляд запропонованих варіантів на ринку, технічний аналіз, участь у проведенні тендерів на вибір обладнання.Комунікації та підготовка договорів з підрядними організаціями від енерго трейдерів до інжинірингу та ін. послуг.
В опалювальний сезон 2021-2022 в надскладних умовах запущена технологічна газова модульна парогенеруюча котельня та 2 технологічні твердопаливні автоматизовані котельні.

Начальник відділу автоматизації

ПрАТ "АРТВАЙНЕРІ"

Промисловість та Виробництво

1 рік 9 місяців

06.2018 - 03.2020

Керування роботою відділу для підтримки працездатності автоматизованого обладнання. Планування та проведення ППР. Участь в проектах реконструкції та переоснащення підприємства.
Модернізація локальних систем автоматизації.
Збір інформації, аналіз збоїв роботи автоматизованого обладнання, пошук та усунення несправностей, розробка технічних звітів за напрямком проведеної роботи.
Комунікація з іноземними фахівцями при налагодженні автоматизованого обладнання.

Начальник служби ізоляції та захисту від перенапруги

ДТЕК, ТОВ, Енергетична компанія

Енергетика та Енергоносії

1 рік 8 місяців

08.2016 - 04.2018

Організація та контроль проведення складних випробувань та вимірювань високовольтного електрообладнання. Робота з персоналом.

Розробка єдиної автоматизованої форми обліку даних щодо обладнання, планів, результатів вимірювань. Модернізація випробувального обладнання.

Успішна неодноразова участь в програмі "Новатор".

Технік-технік 1 кат.-інженер-інженер 2 кат.

ПАТ "Донбасенерго". СО "Донбасенергоналадка

Енергетика та Енергоносії

8 років 4 місяці

04.2008 - 08.2016

Проведення складних випробувань та вимірювань високовольтного електрообладнання.
Розробка єдиної автоматизованої форми обліку даних з обладнання, результатів вимірів. Модернізація випробувального обладнання.

Электромонтер

ООО "Совметалл"

Будівництво

4 роки 4 місяці

10.2003 - 02.2008

Монтаж силової та освітлювальної мережі, основного та допоміжного електрообладнання.
Реалізація технічно складних рішень.

Ключова інформація

Комунікабельність, відповідальність, чесність, цілеспрямованість, навченість, енергійність, наполегливість, рішучість, бажання та вміння працювати над своїми помилками, ініціативність, порядність, гнучкість мислення, бажання працювати в команді, вимогливість до себе та оточуючих, толерантність.

Навчався в 3 закладах

Державний вищий навчальний заклад "Український державний хіміко-технологічний університет"

Економіка гуманітарних наук та права/Стратегічна логістика автомобільного транспорту

Дніпро, 2025

Донбаська державна машинобудівна академія

Інженерна механіка, автоматизоване керування технологічними процесами

Краматорск, 2014

Дружківский технікум Донбаської державної машинобудівної академії

Дружківский технікум Донбаської державної машинобудівної академії

Дружковка, 2001

Володіє мовами

Англійська

вище середнього

Російська

вільно

Українська

вільно

Додаткова інформація

Особисті якості

Комунікабельність, відповідальність, чесність, цілеспрямованість, навченість, енергійність, наполегливість, рішучість, бажання та вміння працювати над своїми помилками, ініціативність, порядність, гнучкість мислення, бажання працювати в команді, вимогливість до себе та оточуючих, толерантність.

Комп'ютерні навички

Просунутий користувач. Впевнене користування пакетом MS Office. Працюю в текстових та графічних редакторах, установка Windows. Достатній обсяг навичок для тех. обслуговування ПК (заміна модулів та блоків), системне адміністрування, створення локальних мереж (до 10 ПК).

Водительское удостоверение

Маю посвідчення водія категорії А, В, С. Маю власне легкове авто.

Статус ВПО

перебуваю з 2018 р.

Посвідчення, допуски

Маю посвідчення з перевірки знань з охорони праці та 5 гр. електробезпеки. Маю посвідчення про навчання та перевірку знань Правила безпеки систем газопостачання; обладнання під тиском.

Сімейний стан

Одружений, маю двоих неповнолітніх дітей.

Микола Валентинович

Головний енергетик

Дніпро

80 000 грн.

43 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість

Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці

Оновлено 3 тижні тому